04.02.04
03:31
Винаги са ми изоставали гърдите и раменете, докато всичко останало си върви просто перфектно. Сега тренирам гърдите и раменете заедно
в понеделник, но не виждам кой зне какъв напредък. Ако някой има някаква идея какво да направя да помага:))))).
Темата беше редактирана от Петко К на 28.01.09 10:16.
04.02.04
06:08
Щом твърдиш, че и двете мускулни групи ти изостават, не ги тренирай заедно в една тренировка. Обичайно при тренировката за гърди се натоварва и предното рамо. Най-добре спретни една специална тренировка за рамена, която да изпълняваш два пъти седмично - един път като основна програма (в началото на тренировката) и един път като допълнителна. Добро и ефективно упражнение е bent press (с дъмбел). Тук давам един линк с лост (доста труден вариант), но иначе упражнението с дъмбел е същото http://www.bodybuilding.com/fun/exercises.php?Name=Bent+Press .
Ако досега си правил за рамене предимно упражнения от седеж, именно упражненията от стоеж ще ти дадат стимул (те са в известна степен по-силово ориентирани, но вършат работа и за маса).
07.02.04
13:53
az treniram gardi i ramo ot okolo 1mesez i imam gore dolu dobar efekt.
trenirai gardite s po 2-3uprajneniq,a ramenete s po 3.
gledai da ne pretrenira6.za uprajneniqta tolkova.
neznam zavisi ot teb da li 6te ti potragnat tezi muskulni grupi.
ai pitai ako ne6to ne ti e qsno.
07.02.04
14:04
Хора защо тренирате гърди и рамо в един ден. Не е ли по-добре да тренира човек гърди и бицепс в един ден, а рамото да е отделно????????? :?: :?: :?:
Аз лично тренирам гърди и бицепс в един ден, но когато тренировката ми за гърди е по-силна бицепса ми вече е много изтощен когато го почна.
08.02.04
11:45
Според мен е по-добре да се тренират в различни тренировки,ако може даже и през една,защото след гърдите рамото е доста натоварено и няма тренировката за него да е качествена,а може да се стигне и до претрениране :(
Успех
28.01.09
09:08
az pak si imam otdelni dni i za gardi i za ramo i nqmam problemi
Петко К - пиши на кирилица и не вдигай стари теми! Прочети правилата!
Мнението беше редактирано от Петко К на 28.01.09 10:16.
28.01.09
09:27
az pak si imam otdelni dni i za gardi i za ramo i nqmam problemi
Пич, виж от кога е темата :lol: