Креатин Етил естер на Biotech - никакъв ефект

01.11.08
17:04

Здравейте,от 2 седмици взимам етил естер на Biotech (на прах). Досега не усещам абсолютно никакъв ефект от него - нито възстановяване,нито сила,нито обиколка или маса - действа ми както би ми подействала чаша вода. Мисля,че 2 седмици не са никак малък период от време,за да усетя някакъв ефект. Взимам по 2.5 гр преди тренировка и по 2.5 след,а в нетренировъчен ден само по около 3 гр. Когато взимах монохидрат,усещах бързо въстановяване,увеличаване на килограмите,ВИДИМО увеличаване на обиколките и мускулите. Комбинирам го със суроватъчен протеин. Някой друг има ли,който е пробвал етил естера и какви са му впечатленията?

02.11.08
06:07

Взимай по 4 гр. преди и 4 гр. след.Дозата ти е малка.При мен етил естера действа страхотно.Само че ползвам на Mega Pro (капсули) обаче това няма значение. ;)

02.11.08
06:12

Глупости !
Взимаш до 2 приема х 2.5гр.
Трябва да има вкус на л***а, ако не - значи си взел някакъв ментак, което пък не виждам как би станало :D

02.11.08
08:27

Дай го на (не)приятел и си вземи монохидрат.
След като си доволен от монохидрата за чий х.. си си взел етил-естер????

02.11.08
08:50

Защото мислех,че ще съм още по-доволен от него. Така казваха всички и ми го препоръчваха. А иначе вкусът е меко казано отвратителен. Мисля да го взимам още 1 седмица и ако не видя ефект,да го спирам,няма смисъл само да се тровя за нищо. Ще взема монохидрат

02.11.08
09:34

Да не би случайно да го пиеш след прием на монохидрат без почивка ?

02.11.08
10:01

Не,не съм приемал никакъв креатин от 6 месеца насам

ИВ

02.11.08
11:53

Не всеки има толеранс към тази форма на креатина.

02.11.08
12:23

Какъв ефект очакваш от продукт на Биотеч... пълен боклук са според мен.... вземи си по-качествен

02.11.08
16:28

Айде сега пък фирмата била тъпа.Биотеч са доста добри и относно техният креатин съм видял мн добри неща.

02.11.08
22:05

Малко офф, сори ама немога да се сдържа...
(Не визирам никоя конкретна фирма или продукт, говоря принципно)
:)
Абе хора, креатина е една от най-евтините добавки, защо си взимате от разни измислени фирми, а не търсите най-доброто?
5 или 10лв. разлика в цената, разпределени на 2 месеца прием са нищожно малко.
Не си тормозете организма с неустановени субстанции, които може да ви тровят бавно.
Този организъм си е ваш и (по всяка вероятност) ще го ползвате дълго време - ами грижете се за него.
:)

30.12.08
23:09

Ефектът определено не може да се сравнява с добрия стар монохидрат на оптимум

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1