02.11.08
13:48
Здр. В последните дни мислих какъв цикъл да подготвя за зимата ,насочих се към това -no-explode-60 дози,cellmass- 60 дози,nitrix-360,axis-ht-120,animal pak и протеин на Scivation 4,5kg ..Понеже разбрах ,че не ме бива много в мисленето :D реших да пусна темата.бихте ли ми казали но -експлоуда и целмаса за колко време стигат и да вземам ли axis-ht .сега ще правя 17 год.Анимал пака ще ми стигне ли за възстановяване или да добавя нещо др... даите ми предложения че малко се объкрах.. тези продукти които съм избрал качествени ли са .Искам качество .. а парите ще ги отделя, искам само да знам че пия качествени добавки.. не някви мизерии.Целта ми е да кача сила и маса .под това не разбирайте че искам да качвам 10 кг .. искам главно сила и чиста маса .Предложете някои по добри продукти ,които сте пробвали . Ако може само компетентни мнения не ,кой чел кой недочел да пише , само хора които са пробвали БСН ..
моето скромно мнение е да си вземеш cellmass-а,animal pak ,и двойно повече протеин и си удвои дозите.От есплозията и нитрикса ще изпиташ стахотно напомпване и енергия,но докато ги вземаш - нищо друго няма да ти се случи.Колкото до axis-ht на твоите години е пари на вятъра,момче ти си в пубертета и хормоните ти те тресат здраво,колко по здраво от това на естествена основа да станат?
П.П.Двоини дози имах предвит само протеина,другите неща както пише на опаковката. :)
Мнението беше редактирано от icebobo на 02.11.08 15:42.