03.11.08
18:09
Здравейте!
Аз съм ученик на 17г. висок сам 182см и тежа 72кг. Това е хранителният ми режим(ако мога да го нарека така) искам да ми помогнете малко че не съм много на “ти” с храните :) Имам проблем с храната в училище, незнам какво да ям.
1 Ядене: 7:00 - Мед(около 2 суп. лъжици) 3 яйца(сварени) с 1 кофичка кисело мляко
2 Ядене: 9:00 - (училище) 1 Кофичка кисело мляко
3 Ядене:11/12:00 - 1 кофичка кисело мляко, и някъкъв плод
4 Ядене: 14:00 - Някъква супа, картофи, ориз
5 Ядене: 18:00 - (леко хапване) Някъкво месце, салам, шунка - без хляб
6 Ядене: 20/21:00 - Вечеря- Задължително някъкво месо, пиле - риба не обичам мн мн
Към 22:00 обичам да си хапвам мед с орехи
7 Ядене: 23:00 - Извара(към 150гр)
Давайте всякакви коментари,критики и предложения! Тренировката ми е около 19:00 20:30 (средно по 40мин до 1час)
Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от bekyarov на 03.11.08 18:11.
03.11.08
18:13
Абе хора, научете се че без зеленчуци не става! Това са най-важните хранителни продукти за тялото ни! Колко кисело мляко ще опукаш за един ден, 3то ядене да стане салата с някакво месо. Супата сам ли ще си я правиш или купешка някоя? Шунката не го брой за месо, не се знае какво има вътре, саламът също.
03.11.08
19:25
Ако целта ти е покачване на мускулна маса , въглехидрата ти доста куца. И в яденията където има протеин примерно месото добре е да с комбинира с въглехидрат примерно картофи или ориз. Сутринта наблегни на въглехидратите (не простите) идеалната закуска за покачване на тегло е 150 грама овес плус 2 яйца (белтъците) , ако държиш добави мед в овеса. Изварата е отличен източник на сурватъчен протеин сложи го като второ ядене след 3 4аса примерно. На обяд хубаво да има истинско месо(не кайма с л*й*а) или някакъв колбас с кости и лой , а месо риба, пилешко,телешко ) и пак с някакъв въглехидрат (не прост разбирасе). Все пак обаче е да изясниш точите си цели.
казано от Fittipaldi на 03.11.08, 18:13:
Абе хора, научете се че без зеленчуци не става! Това са най-важните хранителни продукти за тялото ни! Колко кисело мляко ще опукаш за един ден, 3то ядене да стане салата с някакво месо. Супата сам ли ще си я правиш или купешка някоя? Шунката не го брой за месо, не се знае какво има вътре, саламът също.
Fittipaldi Значи 3 тото ядене немога да го сменя със салата и месо понеже съм на училище :) Ако можеш да ми препоръчаш нещо за даскало. Супите са домашни набягам на пилешка и телешка.
казано от Rock_acdc на 03.11.08, 19:25:
Ако целта ти е покачване на мускулна маса , въглехидрата ти доста куца. И в яденията където има протеин примерно месото добре е да с комбинира с въглехидрат примерно картофи или ориз. Сутринта наблегни на въглехидратите (не простите) идеалната закуска за покачване на тегло е 150 грама овес плус 2 яйца (белтъците) , ако държиш добави мед в овеса. Изварата е отличен източник на сурватъчен протеин сложи го като второ ядене след 3 4аса примерно. На обяд хубаво да има истинско месо(не кайма с л*й*а) или някакъв колбас с кости и лой , а месо риба, пилешко,телешко ) и пак с някакъв въглехидрат (не прост разбирасе). Все пак обаче е да изясниш точите си цели.
Целта ми е покачване на муслколна маса. Хареса ми идеята ти за изварата към 3 часа, също ще сложа и месо по обяд към 2часа, но проблемът ми е даскало . Какво да ям там ? някъкви идеи
04.11.08
08:51
Носи си месо и яйца за даскало.
аз като съм на даскало редовно си пукам по една консерва царевица и си зимам от тия вакумираните пържоли...често пия по 1л мляко и хапвам сулетки за въглехидрат...а пък нищо не ти пречи да си носиш 2-3 варени яйца...
07.11.08
14:47
и аз нося това е решението