04.11.08
05:29
Здравейте.Искам да попитам как да махна мазнината по краката и задните части и след като вечи я махна, да тренирам ли за крака или да не тренирам задане качвам на крака неискам на крака нито мускул нито мазно искам да са ми слаби.
04.11.08
06:18
Първо: “вечЕ”, “за да не”, “не искам”
Второ: няма как да свалиш “само” на определени места. Или сваляш мазнините по цялото тяло, или не сваляш. Т.е. за да махнеш мазното - един хранителен режим и си готов. Щом не искаш да има мускул - няма да тренираш крака тогава.
Не си казал на колко си години, кг., стаж в залата ...
казано от arnid на 04.11.08, 05:29:
Здравейте.Искам да попитам как да махна мазнината по краката и задните части и след като вечи я махна, да тренирам ли за крака или да не тренирам задане качвам на крака неискам на крака нито мускул нито мазно искам да са ми слаби.
Слаби? В смисъл като на момиченце? Както и да е...
Оправи си храненето и ще изгориш мазнините. Тези по бедрата и задника ще се махнат последни и най-трудно (тоест най-стриктен ще трябва да си). Това е начина. Иначе локално може с липосукция, което предполагам не е нещото, което търсиш ;) И бих те посъветвал да ги тренираш, за да не се окаже без мазнините по-зле, ама като те е страх от мускули не знам...по-добре да остане само правилното хранене тогава.
14.12.08
11:18
Здравейте!
Имам съшия проблем и аз.На 16 години съм, 180 висок,тежа 95 кила.Тренирам много(5 пъти седмично-по 2 часа).Издържам много на физически натоварвания.Започнах диета и корема започнах да го махам,но големите бедра не знам какво да ги правя.Тренировките ми включват 15 мин. кардио и през останалото време силова тренировка.
С големи амбиций съм.Спрях цигарите,алкохол много рядко пия и то по чаша вино.Целта за сега ми е да се стегна малко.По нататък ще мисля за мускулна маса и т.н.
Благодаря предварително!
Имам подобен проблем и аз. На 17 години съм, висок съм 179см и тежа 70кг. Проблема ми е, че тези килограми са съсредоточени върху краката (бедрата и задните части). Започнах да правя кардио всеки ден (предимно рано сутрин преди закуска) (по 40мин. на велоергометъра) като 30 мин. преди това приемам 1/3 грейпфрут заради действието на натуралния Л-карнитин в него. Ям сравнително чисто, но покрай Коледа, НГ малко повече храни, които не се отнасят на понятието ‘чист протеин’. Надявам се да дадете някакви съвети относно това.
Поздрави.