03.11.08
17:52
Тренирам сериозно от повече от година, но никога не съм взимал креатин. Знам, че от него се задържа доста вода.
Купих си креатин монохдират на ОН и сега се чудя задържането на вода в какво се изразява?- Ставам подпухнал и леко дебело изглеждащ или цялата вода се задържа само в мускулите и изглеждам по-напомпан и здрав? Колко време след спирането му тялото “изпразва” задържаната вода?
Благодаря ви
пп: знам, че съществува и креатин етил естер ако някой реши да му обърне внимание
Темата беше редактирана от Nazgull на 03.11.08 17:53.
Различни хора, различен ефект. Едни подпухват, други изглеждат по-напомпани, при трети разлика няма...
03.11.08
18:31
Как пък си нацелил от пърсия път най-скапания креатин :) етил естер и алкалин това търсиш махни ги тия дебелашки истории
Вярно че монохидрата е евтин но ЛЪЖЛИВИЯ ефект който дава... абе кочина :)
03.11.08
19:30
Ако си ти това на снимката на профила си мисля че дори монохидрата ще ти се отрази по добър. Лично аз изглеждам нацепен от него по обемен, но единствения проблем е че подпухвам около гушата което е отвратително. Надувам се като гъба с тая вода. Другия креатин помпи с кръв и си по твърд имено за това , което пак е времено, целта е като земаш креатин да поемаш повече хранителни вещества( повече белтъци) засилва се усвояването. Така е по учебник, вече от там на сетне за всеки е реазлично, но пак според мен монохидрата е по -добър за тези които са по изцедени и по -трудно качват.
Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 03.11.08 19:33.
03.11.08
20:30
Ако си по-изчистен изглеждаш по-напомпан , ако си по дебел ще изглеждаш още по-дебел
казано от vampire011 на 03.11.08, 20:30:
Ако си по-изчистен изглеждаш по-напомпан , ако си по дебел ще изглеждаш още по-дебел
Bullshit !
Еми май в крайна сметка аз ще ви кажа след седмица на какво приличам и ако съм много шиши може и да го спра, че са има ново момиче в моя живот и не искам първите й впечатления да са, че си е хванала дебелак :Д
04.11.08
10:04
казано от Стоянчо на 03.11.08, 18:17:
Различни хора, различен ефект. Едни подпухват, други изглеждат по-напомпани, при трети разлика няма...
Пак е строго индивидуално ;-)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 04.11.08 10:04.
да бе то таи с магическа прачка след 1 седмица както си хилав ставаш дебел .... какфи са тея глупости ...