Clen

Темата е заключена.

07.04.04
11:32

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Вече съм на третия ден откакто пия кленбутерол.Пия 3 хапа сутрин и 2 в 3 следобед.Проблема ми е че така и не успявам да вдигна по висока температура от 36.9.А не ми се струва редно да увеличавам повече дозите тъй като вече получих леко треперене на тялото и по-силно на пръстите на ръцете.Ще ме посъветвате ли какво да правя и дали да очаквам резултат при тази ниска температура.

NA

07.04.04
19:30

Не пий слена всеки ден. Пий го 2 дни после почини 2 дни. Има и друг вариант пий слена само 30 мин преди тренировка с кафе.
Пишете на кирилица. Мнението ви беше механично преведено.
Mr_Muskul

14.01.05
20:19

Ае Проблем? мой човек как искаш да вдигнеш температура на 3-тия ден да ти кажа ефекта ще е след 1-вата седмица и пий както ти каза еллоцо.И е лошо че си започнал със 3по принцип се започва със 1 но всичко е строго индивидуално и най добре е да отидеш при специалист да ти напраи система  :wink:
Пишете на кирилица. Мнението ви беше механично преведено.
Mr_Muskul

X_

14.01.05
20:26

а моят съвет е да го спреш :wink:

AR

15.01.05
05:58

Прекалено високи дози взимаш това са общо 5 хапчета на ден!!!А го ползваш само от 3 дни.В началото се взима по 2 хапчета на ден едно сутрин с другото рано вечерта за да можеш да заспиш.Чудя се как не ти прилошава от тези дози.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1