28.10.08
14:30
Варените яица са полезни , но нямам време да ги варя да ги чакам да истинат а и са ми омръзнали ужасно, вместо това си ги правя на омлет ( без олио) и с малко сичене за вкус.Ядат се много по лесно... Според мен няма голямо значение как се приготвят яйцата ,важното е да ги ядеш. Искам да видя и ващо мнение по въпроса !
По-вкусни са ми омлетите.Редовно си правя омлет с пуешка шунка или пък с извара.Бърканите яйца също стават много вкусни. ;)
28.10.08
15:09
казано от Darkman на 28.10.08, 14:30:
Варените яица са полезни , но нямам време да ги варя да ги чакам да истинат а и са ми омръзнали ужасно, вместо това си ги правя на омлет ( без олио) и с малко сичене за вкус.Ядат се много по лесно... Според мен няма голямо значение как се приготвят яйцата ,важното е да ги ядеш. Искам да видя и ващо мнение по въпроса !
Варените са по-полезни , но писват да ги ядеш приготвени по един и същи начин , от време на време може да ги правиш на омлет .
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 28.10.08 15:11.
28.10.08
18:52
Аз принципно знам ,че варените са били по полезни.Особенно ако ядеш яйцата с жълтъка.Немога да си го обясня защо е така , но ми е останало в паметта от някаде.Иначе нищо не пречи да си ядеш омлети рабирасе.Няма да издребняваме чак толкова.
28.10.08
19:06
ако е сутрин на закуска не виждам чак такъв пробем,нека нека не издребняваме чак толкова.+това на омлет могат да се сложат и някои екстри (сирене,шунка и др.).Аз ги разнообразявам.Няколко дена варени,няколко бъркани или омлет.Любимата ми е бъркани яйца със сирене и прясно нарязан домат,като домата се слага в тигана половин минута преди да са готови,само да пусне аромат и да поомекне :) мммм утре така ще бъде че ми потакоха лигите :)
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 28.10.08 19:06.
казано от alleN на 28.10.08, 18:52:
Аз принципно знам ,че варените са били по полезни.
Няма никакво значение, стига да не правиш омлета с олио.
От моят опит варено е по-добре.Един пьт след тежка тренировка ми се ядеше яица.Хапнах 4-ри сьс сирене и след 2 4аса ги “вьрнах”.Откакто сьм на варени яица сьм страшно доволен.Хапваи ги сьс сиренце,домат,порьсени сьс сол.Аз ли4но като сьм на работа ги комбинирам сьс кифла сьс мармалад.Перфектно.
Мнението беше редактирано от Kamata на 04.11.08 16:25.
04.11.08
19:48
Защото си Роки.
казано от egx на 04.11.08, 18:40:
а на мен защо толкова мн. ми харесва да ги ям сурови ?! :)
и аз ги обичам сурови но смао когато са пресни :)
05.11.08
12:12
абе с тея сурови яйца ще хванета няква салмонела,после..Яжте ги варени или на омлет-по-сигурно е.Иначе не са много лоши и сурови,но с нещо друго,направени като шейк :)
не бе сериозно.Варени или на омлет са ми много тегави , а сурови си хапвам 3 с кофичка кисело мляко и малко мед , като стoй та гледай.Дори без мед пак ми харесват.Само се чудя как ли се усвояват от организма - по-трудно , по-бързо........като са сурови ?
казано от alleN на 04.11.08, 19:48:
Защото си Роки.
:-) :-)
Мнението беше редактирано от egx на 05.11.08 20:00.