03.11.08
20:45
От известно време си задавам този въпрос, някой компетентен нека сподели.
“Топенето” на мускули зависи от диеата.И без бърнъри с неправилно хранене се губу мускулна маса.
Ами аз утре-другиден почвам да пия бърнър за да стопя крака, корем... Нагоре съм си ок, не съм грам мазен, но все пак бърнърът ще пипне ли нещо нагоре?
Мнението беше редактирано от Dunker на 03.11.08 22:36.
04.11.08
06:21
Бърнърът, както и всеки “начин” за отслабване пипа по цялото тяло. Не може да насочиш веществата на едно място, а на другите нищо ... И освен това ти казаха - зависи как се храниш дали ще загубиш мускулна маса или не.
04.11.08
09:46
И зависи какъв е бърнара.Моля те,консултирай се тук с по-знаещите,защото бърнарите първо не са подходящи за хора със сърдечни и други здравословни проблеми,второ ако си под 17,18 години те съветвам изобщо да не се спираш на бърнара като решения на проблема.
Ами на 17 съм, нямам никакви здравословни проблеми. Взех си липотропен бърнър на ASN. Той е за 30 дни, като само за това време ще го взимам, после какъвто и да е резултата няма да подновявам. Искам да видя какво ще направи. Но ако примерно за седмица смъкна 4-5 кила ще го спра естествено.
казано от Dunker на 04.11.08, 20:10:
Ами на 17 съм, нямам никакви здравословни проблеми. Взех си липотропен бърнър на ASN. Той е за 30 дни, като само за това време ще го взимам, после какъвто и да е резултата няма да подновявам. Искам да видя какво ще направи. Но ако примерно за седмица смъкна 4-5 кила ще го спра естествено.
:lol: оптимист :lol:
ако с бърнър се сваляха по 3-4кг на седмица ...... и то липотропен ...... направи си хубава диета първо, а после мисли за добавки
Значи няма опасност да сваля много?
ПП: По диета съм си, въздържам се от доста неща, но искам да се утърва просто от някои мазни части.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/ ей туй чел ли си го ?
Това ще ти трябва в пъти повече от бърнъра.