MASSFX + HYPERDROL начинаещ/маса

28.09.08
19:16

искам да попитам дали тези добавки ще ми помогнат да кача маса като ги комбинирам с много храна. текущата програма ми е 4 дена в седмицата интензивни тренировки за да покача тегло. четох във форума достатъчно и навсякъде се пише, че не тези продукти не се взимат от начинаещи какъвто съм, защото евентуален следващ цикъл няма да е толкова ефективен като първия, но аз не смятам да правя втори цикъл, просто искам да натрупам към 8-10 кила и да ги поддържам. та тези добавки ще помогнат ли или ще имат нулев ефект? на почти 20год. съм. четох много за продуктите, че постигат ефект като при стероидите а на мен ми препоръчваха да почвам стероиди защото много трудно вдигам килограми, и стигнах до извода, че по-добре да взема такива натурални продукти отколкото чисти стероиди. евентуално, трябва ли на увелича времетраенето и броя на дните на тренировките и това няма ли да намали теглото ми?
пак казвам - не мисля да правя втори цикъл, трябват ми 8-10 кила мм/тегло но не и от вода, които да поддържам и това е. не съм ентусиаст като вас но винаги се нахвърлям на огромни тежести, така, че мисля да подходя сериозно към това. също така да попитам има ли ‘излизане’ от този цикъл, колко трябва да продължи - месец, два? добавки като глутамин, аминокиселини,креатин етил естер за препоръчване ли са? за протеини и въглехидрати, че трябва да се взимат в повечко знам.
това е, благодаря

СБ

29.09.08
03:31

8-10 кила са нещо доста химерно, дори за стероиди,а ти искаш такъв ефект от натурални продукти??? Като за начало те съветвам да пробваш гейнър в двойни дози,и много сериозно ядене - 7 пъти на ден. Далеч си още много от подобен тип продукти, които си изброил.

И друго нещо - MASSFX и HYPERDROL НЕ СА прохормони или дизайнерски суплементи!!!

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 29.09.08 03:32.

29.09.08
04:27

Тези продукти не са за начинаещ.Малко вероятно (да не кажа невъзможно) е да качиш 8-10 кг мускулна маса за един, два или три цикъла, за това трябва много постоянство и упорит труд.Това не са натурални продукти, а Прохормони, не се препоръчват за лица под 21 години, което трябва да ти говори, че не са напълно безопасни. Както вече казах, за този спорт са нужни много часове упорит труд и постоянство.. Няма магически хапчета, които да ти вдигнат лежанката с 50 кг за 2 седмици и да се издуеш като животно.. Дори да има, не ти ги препоръчвам..

СБ

29.09.08
04:28

Специално MASSFX и HYPERDROL, точно тези 2 продукта, ама точно тези 2 НЕ СА прохормони!!! Иначе съм изцяло съгласен с това, което си написал!!!

29.09.08
04:44

Ами за мен си спадат точно в тази категория.. Особено Hyperdrol-а, който е просто маркетингов заместник на Superdrol, чийто странични ефекти са познати на не един или двама bodybuilder-и. Но както и да е няма да споря по този въпрос, защото не съм толкова запознат. Просто ще кажа отново, че не са продукти с които начинаещ навлиза във фитнеса. Човекът трябва да наблегне на храненето, да си вземе един стабилен гейнър като за начало и така. Живи и здрави !

СБ

29.09.08
05:30

казано от Lubomir Marchev на 29.09.08, 04:44:

Ами за мен си спадат точно в тази категория.. Особено Hyperdrol-а, който е просто маркетингов заместник на Superdrol, чийто странични ефекти са познати на не един или двама bodybuilder-и. Но както и да е няма да споря по този въпрос, защото не съм толкова запознат. Просто ще кажа отново, че не са продукти с които начинаещ навлиза във фитнеса. Човекът трябва да наблегне на храненето, да си вземе един стабилен гейнър като за начало и така. Живи и здрави !

Любо това е пълна глупост... Никога не сме си позволявали да изразяваме мнение толкова крайно, но в случая Hyperdrol НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС Superdrol... Незнам, от къде си стигнал до това заключение, но същото е абсолютно невярно.

Сега да ти кажа кое е аналог на Superdrol, това е продукта на:
Fast Action Pharma - S Drol (2a, 17a di methyl etiocholan 3-one, 17b-ol-sdrol) също внасян от нас и нищо общо имащ с Hyperdrol

Какво е Hyperdrol:
Hyperdrol - 6-Bromodione

Разликата м/у Hyperdrol и S-Drol (Superdrol) e огромна и започва от това, че Hypedrol e АБСОЛЮТНО НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ И НЕ СПАДА КЪМ КАТЕГОРИЙТЕ НА ПРО-ХОРМОНИТЕ И/ИЛИ ПРО-СТЕРОИДИТЕ.

Написаното по-горе е абсолютно крайно мнение и НИЕ като вносители е наложително да вземем становище, за да не се оставя дори и следа от нарочна и/или неволна заблуда! Свидетелство за написаното по-горе, може да се намери навскъде в нета

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 29.09.08 05:41.

RO

29.09.08
07:14

По натурален начин, чрез добавки и строга диета и то без никакво място за грешки и своеволия, нормално е да качиш 3 4 килограма чиста качествена маса за една година.

DE

29.09.08
08:06

казано от Rock_acdc на 29.09.08, 07:14:

По натурален начин, чрез добавки и строга диета и то без никакво място за грешки и своеволия, нормално е да качиш 3 4 килограма чиста качествена маса за една година.

нищо лично, но това е смешно.. миналата година в зимата (омтомври - април) бях качил 8-10 килограма без стероиди - със добавки и 8 хранения + 3 протеинови на денонощие. Аз съм повече мезо- отколкото ектоморф, както можеш да се убедиш от снимката. След чистене, което беше от порядъка на 1-2 кг максимум, всичко останало се запази.
3-4 килограма на ГОДИНА е смешно..

СБ

29.09.08
09:16

казано от death на 29.09.08, 08:06:

нищо лично, но това е смешно.. миналата година в зимата (омтомври - април) бях качил 8-10 килограма без стероиди - със добавки и 8 хранения + 3 протеинови на денонощие. Аз съм повече мезо- отколкото ектоморф, както можеш да се убедиш от снимката. След чистене, което беше от порядъка на 1-2 кг максимум, всичко останало се запази.

8-10 кг за един месец - NO WAY... за една година със сигурност... но зависи от много неща. Аз лично мога да качвам и свалям само с промяна на яденето преди тренировка и протеина, който пия след тренировка, докато други хора са с мн бърз метаболизъм и си е направо мъка да качват, каквото и да ядат.

Формулата на успеха винаги се е криел в три неща:
ДОБРА ДИЕТА+ПОСТОЯНСТВО В ЗАЛАТА+ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ=ПОСТИГНАТИ ЦЕЛИ
*всяко едно от трите неща си има поне 10 под-елемента

RO

29.09.08
09:39

Говоря за реална мускулна тъкан, за хора които са достигнали някакъв лимит и са в постоянен хранителен режим. Не говоря в случите в които тренировките са прекъснати , губиш форма и след това възстановяваш старата. Ако това се е превърнало в начин на живот , почивките са от рода на няколко седмици на година и в случаите в които трябва да прекъснеш поради здравословни причини. Реално добре оформена по теб мускулна маса ако тренираш отдавна доста трудно се трупа. Трябва да съумееш да изненадаш тялото си.

DE

29.09.08
14:21

казано от SilaBG Консултант на 29.09.08, 09:16:

казано от death на 29.09.08, 08:06:

8-10 кг за един месец - NO WAY... за една година със сигурност... но зависи от много неща. Аз лично мога да качвам и свалям само с промяна на яденето преди тренировка и протеина, който пия след тренировка, докато други хора са с мн бърз метаболизъм и си е направо мъка да качват, каквото и да ядат.

Формулата на успеха винаги се е криел в три неща:
ДОБРА ДИЕТА+ПОСТОЯНСТВО В ЗАЛАТА+ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ=ПОСТИГНАТИ ЦЕЛИ
*всяко едно от трите неща си има поне 10 под-елемента

NO WAY за 1 месец, да. Аз съм го направил в зимния(за мен) период - октомври - април включително. Това са 6-7 месеца.
Що се отнася до мнението на Rock_acdc, и аз не говоря за отделни случаи с прекъсвания, контузии и прочие. И все пак не мисля че 3-4 кг на ГОДИНА е реално.

29.09.08
16:03

Мале, мале, за кратко да се оттегля в почивка и тука кви интересни неща пише. За един цикъл с натурални продукти 10 килограма, уау!!! И с по колко Енантат и Анадрол седмично? И дори с тях не го виждам за по-малко от 2 месеца. А и Hyperdrol е Superdrol, колкото креатина е отрова за плъхове...
Преди и аз така си мислех, сега ще направя един цикъл лек да кача 7-8 килограма за месец и после ще се поддържам... 
Мисля че всички, които тренират без стероиди (защото понятието натурален е крайно изкривено днес), всички тези младежи трябва да се заредят с мноооооого търпение и воля. Чак когато се загледаш в купчината кутии от протеин, които затрупват стаята ти и празните опаковки от трибулус, креатин, глутамин и всичко останало, което извира от шкафове и чекмеджета, като преброиш колко хиляди пилета си изял, колко тонове мляко си изпил, колко обезболяващи лекарства си приемал за ставите, колко купони и дискотеки си пропуснал и естествено колко заплати си профукал за всичкото това и си се преборил с 10-15кг чисти за няколко години, чак тогава си казваш “бреййй то ставало бавно бе”... а защо да бързаш???

Иначе комбинацията от тези 2 продукта е много популярна на запад. Питай google за Mass FX + Hyperdrol log и все ще излезе нещо, което някой си е направил труда да напише след като се е потрудил...

Ето ви нещо интересно, дано не сгафим  с авторските права само... да преценят админите.

Мнението беше редактирано от Кобра на 29.09.08 16:09.

RO

28.10.08
11:45

казано от Кобра на 29.09.08, 16:03:

Мале, мале, за кратко да се оттегля в почивка и тука кви интересни неща пише. За един цикъл с натурални продукти 10 килограма, уау!!! И с по колко Енантат и Анадрол седмично? И дори с тях не го виждам за по-малко от 2 месеца. А и Hyperdrol е Superdrol, колкото креатина е отрова за плъхове...
Преди и аз така си мислех, сега ще направя един цикъл лек да кача 7-8 килограма за месец и после ще се поддържам... 
Мисля че всички, които тренират без стероиди (защото понятието натурален е крайно изкривено днес), всички тези младежи трябва да се заредят с мноооооого търпение и воля. Чак когато се загледаш в купчината кутии от протеин, които затрупват стаята ти и празните опаковки от трибулус, креатин, глутамин и всичко останало, което извира от шкафове и чекмеджета, като преброиш колко хиляди пилета си изял, колко тонове мляко си изпил, колко обезболяващи лекарства си приемал за ставите, колко купони и дискотеки си пропуснал и естествено колко заплати си профукал за всичкото това и си се преборил с 10-15кг чисти за няколко години, чак тогава си казваш “бреййй то ставало бавно бе”... а защо да бързаш???

Иначе комбинацията от тези 2 продукта е много популярна на запад. Питай google за Mass FX + Hyperdrol log и все ще излезе нещо, което някой си е направил труда да напише след като се е потрудил...

Ето ви нещо интересно, дано не сгафим  с авторските права само... да преценят админите.

Много добре казано. Особено за купоните :D

28.10.08
12:39

аз съм на цикъл mass fx + hyperdrol,като взимам по 6 бр. на ден от massfx и 4 бр. на ден от hyperdrol-a.Мога смело да заявя че след само 15 дена виждам огромна разлика в цялостното ми състояние.Не говоря за някакви 5-10 килограма отгоре,а говоря за истинска СИЛА, Желание за трениране,вълчи апетит и издръжливост.Пия по 3 пъти протеин на ден,храня се околко 3-4 пъти.Засега съм качил само 1 кг,НО същевременно съм започнал и да се изчиствам малко.А относно СИЛАТА,тя се качи поне с 10 %.ИЗНЕНАДАН съм от себе си и от ефекта на тези натурални продукти.Накратко mass fx ,hyperdrol ДЕЙСТВАТ!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.12.09 14:02.

28.10.08
12:47

Браво Aleksandar Marinov ;)

Винаги съм мразел мерките... колко ти е ръката, колко кг си, колко вдигаш на лежанката и т.н.
Не е важно колко си, а как изглеждаш и как се чувстваш.

П.С. Малко оффтопик, ама като сте се разприказвали за тези килограми :)
Всичко е относително !

GO

30.10.08
20:31

Аз не съм начинаещ , но мога да поделя че за последните 5 месеца качих 6 кг ....!
Първите 2м бях на Halodrol Liquigels , вместо да почина един месец както ме посъветваха от Сила БГ продължих с 3-АД и Хемадрол за 46 дни....... от 46-ия до 70 - ия с МассФХ и Хипердол .Резултата -  6 кила чиста маса ! През целия период поемах доволни количества протеин и не толкова много ядене .... както ме предупредиха от Сила БГ останах приятно изненадан от резултатите :) Искам да споделя и факта че през последната седмица изкарах много лош грип , като през това време нито тренирах , нито ядях като хората ....Вчера се качвам на кантара и кво да видя , само половин кило надолу ....!

05.11.08
11:43

казано от dobi4i ve на 28.09.08, 19:16:

искам да попитам дали тези добавки ще ми помогнат да кача маса като ги комбинирам с много храна. текущата програма ми е 4 дена в седмицата интензивни тренировки за да покача тегло. четох във форума достатъчно и навсякъде се пише, че не тези продукти не се взимат от начинаещи какъвто съм, защото евентуален следващ цикъл няма да е толкова ефективен като първия, но аз не смятам да правя втори цикъл, просто искам да натрупам към 8-10 кила и да ги поддържам. та тези добавки ще помогнат ли или ще имат нулев ефект? на почти 20год. съм. четох много за продуктите, че постигат ефект като при стероидите а на мен ми препоръчваха да почвам стероиди защото много трудно вдигам килограми, и стигнах до извода, че по-добре да взема такива натурални продукти отколкото чисти стероиди. евентуално, трябва ли на увелича времетраенето и броя на дните на тренировките и това няма ли да намали теглото ми?
пак казвам - не мисля да правя втори цикъл, трябват ми 8-10 кила мм/тегло но не и от вода, които да поддържам и това е. не съм ентусиаст като вас но винаги се нахвърлям на огромни тежести, така, че мисля да подходя сериозно към това. също така да попитам има ли ‘излизане’ от този цикъл, колко трябва да продължи - месец, два? добавки като глутамин, аминокиселини,креатин етил естер за препоръчване ли са? за протеини и въглехидрати, че трябва да се взимат в повечко знам.
това е, благодаря

Братле чист съвет от мен : не почвай хард добавки още в началото, щото след 1 година черният ти дроб ще пропищи. Да ще качиш някакви си там 5 кг и какво? След това трябва да ги задържиш с нещо друго и когато почнеш да пиеш обикновенни добавки ще пускаш теми във форума “защо си купих еди кво си, което струва много пари, а пък нищо не усещам” Моят съвет е почни поне 1 година със обикновенни добавки (креатинче, протеинче, аминота.....) и след това се ориентирай към следващото ниво! Ако все пак си решил да пиеш точно тези продукти си направи изследвания на дроба.... Не казвам,че при всеки става но лично при мен той се натоварва до някаква степен, затова вече след всеки цикъл пия и Карсил ... Пак казвам , това не значи че и при теб ще е така. Тези продукти към които си се ориентирал са много хард за начинаещ! Късмет и дано съм ти помогнал!

05.11.08
11:45

казано от bandi на 30.10.08, 20:31:

Аз не съм начинаещ , но мога да поделя че за последните 5 месеца качих 6 кг ....!
Първите 2м бях на Halodrol Liquigels , вместо да почина един месец както ме посъветваха от Сила БГ продължих с 3-АД и Хемадрол за 46 дни....... от 46-ия до 70 - ия с МассФХ и Хипердол .Резултата -  6 кила чиста маса ! През целия период поемах доволни количества протеин и не толкова много ядене .... както ме предупредиха от Сила БГ останах приятно изненадан от резултатите :) Искам да споделя и факта че през последната седмица изкарах много лош грип , като през това време нито тренирах , нито ядях като хората ....Вчера се качвам на кантара и кво да видя , само половин кило надолу ....!

С извинение , този Халодрол го бях пробвал преди години когато още излезе на пазара , мисля че беше 200 лв... лично аз не усетих нищо от този продукт ... мисля че качих 1,2 кг ама после ги изпиках .... Този продукт от Гаспари ли се произвеждаше?

СБ

05.11.08
12:12

Ще направя поредното пояснения - MassFX и Hyperdrol са изцяло натурални продукти, НЕ СА ПРОХОРМОНИ И ДИЗАЙНЕРСКИ СУПЛЕМЕНТИ, НЕ СА МЕТИЛИРАНИ и НЕ СА 17АА - алкилирани. Не товарят по никакъв начин черния дроб. Относно Halodrol, този който ти си пил е втората му версия , натуралната, която е далеч не може да се сравнява с оригинала. На БГ пазара в момента има само 2 продукта с истинската съставка на оригиналния Halodrol(дизайнерски суплемент) - EST Nutrition Hemadrol и Fast Action Pharma H-Drol. Това ,което ти си взимал дори не попада в категорията хардкор продукти

30.12.08
13:11

Бърз въпрос на 3-ад пише под 21 години да не се приема именно защото е прохормон ,аз съм на 19 тренирам от 3 години и малко 1.90 99 килограма и съм качил на максимум не мога повече идеята ми е да комбинирам 3 кутйй 3-АД с 3 МассФХ после Адвансед ПСТ и ЛеанФХ (който ще доиде в сила от януари 1) .Дали ще си навредя много на хормоналния баланс при положение че ще имам ПСТ-та .По времето докато ги вземам мисля да имам много протеин исолат казеин и доста още добавки.Храната и тренировката ми са идеални .Конкретно ме интересува дали ще си навредя и дали може да очаквам 4-5 килограма за 2 месеца чистичко :) Мерси предварително за отговорите.

Мнението беше редактирано от Karni на 30.12.08 13:13.

СБ

30.12.08
13:55

3-AD е иновационен продукт и е максимално безопасен за ендокринната система. Сега, всеки е индивидуален и няма общовалидни правила са всички. Няма да е коректно от моя страна да препоръчам на 19 годишен хормонален продукт, вече сам можеш да си решиш. Но 3-AD заедно с MassFX е може би най-добрата първа стъпка в света на хардкор добавките.

19.11.09
14:45

Здравейте ... Преди месец и полувина започнах да се занимавам като начинаещ билдер ... започнах точно с тези два продукта ... 2 кутийки от Масс фкс и 2 кут. хипедрол  ...  и SCIVATION Scivation Whey по 2 лажички (дози) протейн на ден ... За месец и полувина с ръка на сърцето ви казвам,че съм качил 14 килограма ... Факт е ...  също така един от факторите за моята маса е ,че преди този месец и полувина бях пушач ... след като започнах да пия добавките спрях цигарите ... и тези килограми са трупаха мн барзо...Самоче през това време понатрупах и доста подкожна мазнина ... тренирам усилено ... и смятам да след месец да си взема някои препарат за изчистване ... Лично на ме Масс фкс-а и хипедрола ми подеистваха много добре ... единствено малко проблеми с стомаха имах , но това отмина ... Страшно доволен съм от тези продукти ...  :)

Мнението беше редактирано от biboka на 19.11.09 14:46.

22.11.09
08:47

С ръка на сърцето ти казвам само да знаеш ,че се пише полОвина ..

Мнението беше редактирано от summer_jam на 22.11.09 08:48.

22.11.09
09:44

Hyperdrol-a спрян ли е вече от производство или го има още на нашия пазар. Идеята ми е с какво може да се комбинира Mass-FX за да се получи подобна комбинация, т.е. аналог на този стак.

22.11.09
10:12

3-AD

СБ

22.11.09
10:34

И 3-AD , и Хипердрол са спрени вече от производство. АКо търсиш продукт, с такова действие като Хипердрол, който да се комбинира перфектно с MassFX , обърни внимание на REVIVE-T на Fast ACtion Pharma. Той също е ароматазен инхибитор както Хипердрол.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1