SuperPump 250 - бъбреци

02.11.08
16:54

Здравейте, момчета. Този месец реших да инвестирам доста пари в добавки и си купих NO Explode, Nitrix, Cell Mass и Syntha 6.
Преди време си бях купил Gaspari SuperPump 250 и протеини Monster Milk i Muscle Milk. Протеините свършиха отдавна, но имам още няколко дози от SuperPump-a. От известно време забелязах обаче, че след като го пия и ме наболяват бъбреците. След няколко часа се оправям и нямам проблем. Попринцип не консумирах много вода. От вчера започнах с новите неща, като вместо NO Explode довършвам SuperPump за няколко дни. Сега започнах да пия вода, постоянно се наливам, но днес от време на време ме болят бъбреците. Мислите ли, че проблемът може да бъде в SuperPump-a или просто трябва да почина. Не ми се иска точно сега да ги спирам, защото 1 месец със SuperPump ми се отрази доста добре и сега искам да продължа още един месец с новите продукти. Ще съм ви благодарен за съвети!

02.11.08
17:18

Не просто трябва да починеш, а да отидеш на лекар!!! Здраве или мускули? ...ти прецени.

03.11.08
20:27

Приятелю повече вода трябва да пиеш , защото super pump съдържа креатин монохидрат . Нататък си знае6. Успех и мн мускули да натрупа6.

04.11.08
11:13

здравето е над всичко !!!

04.11.08
14:01

Да знам какво съдържа. 1 ден не пих и не ме боли нищо. На другия ден като бия просто ме заболява като спазма 30 мин след като съм пил и после се оправя. Гледам да пия доста вода. Не знам дали да продължа сега, като увелича водата? Какво ще кажете? Защото като спра и нищо ми няма и пак почвам :d

05.11.08
13:42

Добре де, има ли проблем да отидеш на лекар?! Щом те боли орган и то жизнено важен, ами мамка му не се е*авай с него! Ако някой от форума ти каже - ПРОДЪЛЖАВАЙ мислиш ли, че мнението му ще е много компетентно по върпоса?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1