04.11.08
09:20
Чудя се между
BSN NO-explode 119 lv
BSN True-Mass 113lv
и
BSN NO-explode 119 lv
Optimum 100% Whey 135lv
Аз съм ектоморф - 178 / 70, много ниско ниво на телесни мазнини (5.6%). Кое бихте препоръчали.
И още заслужава ли си креатина на БСН, или да го заменя с някой по-евтин?
Темата беше редактирана от Half на 04.11.08 14:20.
под креатин на БСН сигурно имаш предвид СЕЛЛМАСС, ако е така - заслужава си.
какво целиш с по-горните комбинации?
да cellmass+някоя от горните комбинации
Бързо качвам килограми но и много бързо ги свалям, целта ми е да извлека максималното от тялото си в следващите няколко месеца(изразено в маса) като за целта искам да ползвам най-качественото което е на пазара.
Мисля гейнъра ще е по-подходящ поне в началото но не съм спец в тази сфера и за това питам кое бихте ми предложили.
Можете да предложите и други добавки (bcaa, glutamine и т.н.) ако смятате че ще си заслужават - месечният ми лимит е около 400лв но в него ще се наложи да включа и храна(в смисъл допълнителна храна понеже за ядене нормално не отделям средства).
п.п. преди някой да спомене че за тези пари мога да взема нещо по-хард, да си кажа че си пазя тялото - поне за сега.
Мнението беше редактирано от Half на 04.11.08 15:15.
Ако трябва аз да избирам между комбинациите ти се спирам на тази с протеина на оптимум.
Мерси за мненията, в крайна сметка ще взема първо гейнъра - поне докато свикна със по-редовното хранене а когато го свърша ще мина на оптимум.