Въпрос...

04.11.08
20:41

Здравейте!
Искам да попитам относно двуседмичния план за покачване на ММ http://www.bb-team.org/articles/960/ Колко въглехидрати и белтъчини трябва да се приемат преди и след тренировка?Примерно за мен: от 1-5 ден ми трябват 270 въглехидрати и 140 белтъчини,от 6-10 ден 410 въглехидрати 140 белтъчини,от 11-12 270 белтъчини и 140 въглехидрати,от 13-14 550 въглехидрати и 210 белтъчини.
Благодаря предварително!

Аз лично не бих правил подобни врътки.Просто мисля,че са безмислени.По-добре си яж здраво всеки ден и тренирай-минимум 200гр протеин,350-400гр въглехидрати,80-100 мазнини или си пресметни според калорийните ти нужди,но протеина трябва да е поне 30% от калорийте ти нужни за качване,а калорийте трябва да са 40-50ккал на кг тегло.

Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 05.11.08 11:08.

05.11.08
22:33

Е искам да опитам този режим и затова се интересувам ако може други отговори по въпроса се пак мерси за коментара! :)

06.11.08
06:28

Никой не може да ти каже точно преди или след тренировка, колко вещества да поемеш. Преди нея хапни нещо леко, което няма да те натовари - задължително бавен въглехидрат и протеин. Нищо мазно. Примерно - салатка с 1 филийка пълнозърнест хляб 1ч.-1ч.30мин. преди трен. Или пък овесени ядки с кисело мляко. След тренировка ти трябват бързи вещества. Може дори да направиш 50:50 бързи и бавни. Примерно картофи, ориз с някакво месо ще ти дойде добре.

06.11.08
17:05

моля отговорете ми :
случайно разбрах че синът ми - на 19 год взема метан и дека по някак ва схема
опасно ли е

06.11.08
17:24

казано от nana на 06.11.08, 17:05:

моля отговорете ми :
опасно ли е

чакай малко де нали беше на 18 години...

и до кога ще пускаш тоя пост във теми отнасящи се за съвсем различно нещо?...

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 06.11.08 17:25.

06.11.08
19:45

казано от DaMp370 на 06.11.08, 17:24:

моля отговорете ми :
опасно ли е

чакай малко де нали беше на 18 години...

и до кога ще пускаш тоя пост във теми отнасящи се за съвсем различно нещо?...

Абе жената е притеснена, по-добре и отговорете (аз не съм специалист).

И отделно се надявам да не е флейм.

RO

07.11.08
14:44

моля отговорете ми :
опасно ли е

Аз ще и отговоря с истината. Да опасно е това са стероиди. Взимат се наистина по схеми които намаляват рисковете за някакви поражения по тялото, но повечето надвишават дозите с цел по големи резултати.Нито един , който си прави цикъл не взима регламентирани дози , е може би първия път. Но дори и в определените дози пак е опасно. Специално за метана това е най -евтиния и най-големия боклук който човек може да си вземе и цената си му говори. Задържа много вода. Деката предполагам , че е инжективна макар , че има и орална , но за по голяма усвоимост повечето взимат инжективната. Опасно е защото повечето аматьори дори не знаят как да си я набият и може да доведе до усложнения. ТОВА Е ДЪЛБОКО МУСКУЛНА ИНЖЕКЦИЯ. Не искам да ви плаша но ако можете по добре спрете сина си, млад е.Стероидите са за професионални спортисти Метана дори вече не се взима от професионалните спортисти понеже има много странични ефекти, единственото предимство е че е евтин.

Знам,че тук не се обсъждат стероиди но целта ми и контекста в който се споменават е съвсем различен, надявам се модераторите да оценят това. Понеже не стимулирам използванетоо им и не им правя реклама, а просто обеснявам на една разтревожена майка, която иска да се информира.

Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 07.11.08 14:53.

08.11.08
20:05

моля отговорете ми :
опасно ли е

Зависи как и по колко взима.Ако всичко в системата му е наред и се прави както трябва не би трябвало да е опасно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1