06.11.08
12:10
Здравейте. Искам да попитам някой ползвал ли продукта на EST Methyl XT (само него или в комбинация с други такива като повече ме интересува ефекта му самостятелно използван) . Моля който го е ползвал да напише някакви впечатления за него. Благодаря предварително.
По-здрави!
06.11.08
15:19
MethylXT е дизайнерски суплемент, подходящ е за втвърдяване на мускулатурата и увеличаване на силата и обемите. През 2004-5 година имаше един много популярен продукт на LG Sciences Methyl 1-P, който впоследствие беше забранен. Methyl XT представлява diol- версията на продукта. АКО СИ НАЧИНАЕЩ И ПОД 21 ГОДИНИ НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ ДА ГО УПОТРЕБЯВАШ, ЗАЩОТО Е ЗА НАПРЕДНАЛИ ТРЕНИРАЩИ СЕРИОЗНО НА ВЪЗРАСТ НАД 21 ГОДИНА!!!
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 06.11.08 17:24.
Не съм от най-напредналите (хич даже) ама годинките съм ги подминал вече. Идеята ми беше да очаквам ли нещо от една опаковка която според това което пише на сайта ви е за 37 дни за моите кг или ще са само пари на вятъра.
Благодаря
Мнението беше редактирано от Dimityr на 07.11.08 09:07.
07.11.08
09:48
Една опаковка свършва за 19-25 дни максимум. Ако си решил твърдо да го ползваш, имай в предвид,че е желателно да го комбинираш с много протеин. За максимален ефект ще са ти нужни 2 опаковки и много протеинова пудра
Протеин пия доста. 100-120 грама си набавям от пудрата. Отделно е засиленото хранене. За 19-25 дни означава че трябва да се пият по 3 на ден така ли? Защото четох че пишеше по 2 без да правя РСТ после. Ако трябва и по повече ще го взимам. За това писах тук за са се пообразовам малко. И евентуално после само тест драйв и нолвадекс ли трябва да се взима?
Благодаря
07.11.08
11:04
Взимат се по 3-4 на ден( в зависимост от финансовите възможности). Както казах ще ти трябват 2 опаковки за пълен цикъл, Nolvadex и Test Drive в комбинация за след цикъла. Скоро ще има на пазара и още продукти специално за след цикъл с хормонални суплементи