29.10.08
12:18
В частност ме интересуват продукти без изкуствени подсладители (аспартам и др.) а такива със стевия. Естествено и други диетични храни ме вълнуват като например хляб. Въобще много съм бос и бих се радвал на всеки магазин. Аз знам само за един понеже е до нас :)
В Пикадилитата има специализирани щандове за диетични и диабетични храни. Стевия - в аптеките виж!
И в моят магазин за хранителни добавки можеш да откриеш много алтернативи на безразборното хранене! Адресът е: гр. Варна, улица Балчик 7.
Заместители на храна, протеинови продукти, чайове, храносмилателни ензими и други световноизвестни формули! Заповядай на място за повече информация лично от мен. :)
За пикадилитата знам. Ама нещо постен ми се вижда щанда. Благодая на Питона при първа възможност ще се отбия
От Пикадили можеш да си вземеш поне 70% от храната която ти трябва....например хляб - има от всички видове “Бонус” и даже един немски( виж в тази тема има за него http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34313/ ), от там можеш да вземеш и кис. мляко, плодове и зеленчуци, обезм.сирена, извара(пак има голям избор, на “Мероне” е най-хубава), филета(на “Премиер” например) - замръзени и печени,риба и др. рибни(скариди, миди)....и много още.
Колкото до щанда за диебетични продукти - от там само трици, пш. зародиш и тахaн, всички други са наистина за диебетици и единственото нещо, зареди, което са отделени е липста на захар - т.е. са с аспартам( сорбиол...), но за сметка на захарта имат доста мазнини - с една дума не са много за предпочитане. Има и щанд за спортни храни, но зареждат само на Nutrim.
Стевията сега малко трудно се намира....особенно в аптечната мрежа и все пак пробвай от там да си потърсиш, ако не успееш пиши ЛС ще ти кажа от къде взимам аз.
Мнението беше редактирано от Ambriel на 16.02.09 16:41.