05.11.08
19:57
здравейте. Първо се извинявам ако не съм улучил точният раздел, но мисля, че е пряко свързано с добавките(и по-точно креатин етил естера)
Значи от 2,3 седмици започнах да чувствам първо чрез единични случаи, после през ден, а сега почти всеки ден вече болка между гърдите. Тя не е постоянна ами моментна(за около час, два) и след време отминава. Много започна вече да ме притеснява тази болка и мисля, че няма никаква връзка с тренировките ми. Проверих го вече няколко пъти. Даже ми се струва че става и по силна с времето.
Пия гейнър, суроватъчен протеин, креатин етил естер вече месец и 2 седмици. Възможно ли е от креатина да ми се случва това нещо? аз лично не мога да си го обесня да е от протеина, та затова се колебая с креатина дали да го спирам или да си го продължавам. Вода също пия по около 2 литра на ден(даже се наливам насила, преди пиех максимум по 1 литър вода чиста). Опаковката ми е 500гр. което би ми стигнало за доста дълго време. За един месец едвам мръдна :) пия по 2гр. на ден и 4гр. в тренировъчен.
и също да добавя че болката винаги я усещам вечер. През деня не ми се е случвало досега.
Някакви предложения, препоръки, мнения ... ?
Уточни мястото! Според мен не е от добавките. Кога го усети за пръв път? След тренировка ли беше? Каква е болката - постоянна, тъпа, остра, пулсираща? При натиск засилва ли се? Дай малко повече информация.
05.11.08
21:28
казано от Стоянчо на 05.11.08, 20:56:
Уточни мястото! Според мен не е от добавките. Кога го усети за пръв път? След тренировка ли беше? Каква е болката - постоянна, тъпа, остра, пулсираща? При натиск засилва ли се? Дай малко повече информация.
Ами мястото е точно където е сърцето, но не мога да определя дали то ме боли или самата област. Не помна точно кога за пръв път съм го усетил, но не беше около тренировка а по-късно привечер, че даже направо вечер. Болката не е остра, не ме прерязва а е постоянна ... по-скоро тъпа. Тази вечер пак ме наболяваше докато се наливах с вода, но от 1 час спрях да бутам каквото и да било в мене(нито ядене нито вода) и сега не ме боли вече. Ако започна да пия вода започва да се усеща лека болка. и да - при натиск се засилва - напълно нормално...