07.11.08
18:22
взех си соев протеин,знам че трябва да се приема само вечер преди лягане,само че по колко грама трябва да се приемат ? Ааа и кажете с какво да го овкуся че има отвратителен вкус.
С каквото и да го овкусиш гадния вкус остава... изобщо не е трябвало да го взимаш ако питаш мен
07.11.08
20:08
И аз съм на това мнение , че не трябвало да го взимаш.Усвояването му е под съмнение. Но това няма значение вече си го взел, наистина гадния вкус остава, пробвай със степ.Но не прекалявай с него, през деня не го взимай.
08.11.08
08:21
добре ,направил съм грешка,но вече съм го взел и трябва да се испие,все пак ще ми кажете ли колко грама трябва да е дозата,преди лягане ?
08.11.08
08:26
виж в колко грама има около 30 - 40 грама протеин и това ти е дозата, не знам каква му еконцентрацията, всички марки са различни. Ако си взел соев изолат , който е пакитиран като брашно пак пише на гърба
08.11.08
09:31
мда, излоат е и го мяза на брашно ,значи на етикета пише : хранителна стойност за 100 грама : калоричност-400Ккал,белтъчини-90 гр. , въглехидрати-5,4гр. , мазнини- 0,4гр. , балстни вещества-3,6гр. Тоест за 40 гр протеин,дозата трябва да е около 50 гр. Обаче въпреки написаното.. съмнява ме всичко да е с точност.
Толкова е наистина,друг въпрос е усвояването на тези 40гр. протеин и газовете :)
08.11.08
09:59
Надявам се газовете да са през нощта,защото цяла година съм първа смяна и нямам намерение да опърдявам цялото даскало :D
казано от AGENTA на 08.11.08, 09:59:
Надявам се газовете да са през нощта,защото цяла година съм първа смяна и нямам намерение да опърдявам цялото даскало :D
Какво лошо има ? :lol: :lol: :lol:
08.11.08
11:15
Ха, говорейки за скапани протеини, макар че в момента ползвам American Whey вчера си взех Junior на Нутрим - оплюйте ме. :) Баси и промоцията го бяха направили - 5.79 за 470 грама, с прикрепена торбичка от 70 грама. 12 лева килото, кво. Реално погледнато много хора са яли тяхните суроватъчни вафли и имат по-скоро добри отзиви - еми това е същото, само че три пъти по-евтино. Уж суроватъчен концентрат 54%. Не ме боли корема, не пърдя, не чувствам тежест - квото и да е, поне няма да ми навреди.
08.11.08
19:14
Да забелязах промоцията и аз в Била, поне като не могат си пласират вече протеините да пласират малко шишенца. Доволен съм само от креатина , глутамина и аминото, чувал съм , че и л карнитина им е добър. Но за протеините ... сухо мляко на прах натрушени бисквити и нишасте с малко декстроза, не е зле ко..:)иначе си олучил дозата. За мен организма трябва да си почива през нощта но това си е мое мнение, достатъчно го товарим и без това през деня:някой от нас 7 пъти на ден ядат все пак хаха :)
Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 08.11.08 19:16.
09.11.08
08:51
Мда... ама шишенцата бяха смотани - очаквах поне да има нещо вътре за разбиване на протеина и щех да си взема. Още не е късно де, ама няма смисъл - все едно съм с шише кола от половин литър както прави и сега. Докато Джуниър-а приятано ми изненада, не е като да му изтича годността, пък го пуснали повече за по-малко пари.
Не ме боли корема, не пърдя, не чувствам тежест - квото и да е, поне няма да ми навреди.
Дано. Няколко момчета при мен твърдяха същото, пък след 3-4 месеца запяха друга песен. “Ма то не било от протеина, ма доктора им казал да го спрат за всеки случай ...”
Георги Николаев, не се излагай да хвалиш Нутрим...джуниър. Несериозно е.
Относно соевия - щом на 100гр 90 е протеина - разбивай по 30-40гр. преди сън. Ако искаш протеин за лека нощ - Матрикс, Казеиновия на Now, Синта 6, МЛО пор 5…
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.11.08 09:29.