Соев протеин

AG

07.11.08
18:22

взех си соев протеин,знам че трябва да се приема само вечер преди лягане,само че по колко грама трябва да се приемат ? Ааа и кажете с какво да го овкуся че има отвратителен вкус.

07.11.08
19:03

С каквото и да го овкусиш гадния вкус остава... изобщо не е трябвало да го взимаш ако питаш мен

RO

07.11.08
20:08

И аз съм на това мнение , че не трябвало да го взимаш.Усвояването му е под съмнение. Но това няма значение вече си го взел, наистина гадния вкус остава, пробвай със степ.Но не прекалявай с него, през деня не го взимай.

AG

08.11.08
08:21

добре ,направил съм грешка,но вече съм го взел и трябва да се испие,все пак ще ми кажете ли колко грама трябва да е дозата,преди лягане ?

RO

08.11.08
08:26

виж в колко грама има около 30 - 40 грама протеин и това ти е дозата, не знам каква му еконцентрацията, всички марки са различни. Ако си взел соев изолат , който е пакитиран като брашно пак пише на гърба

AG

08.11.08
09:31

мда, излоат е и го мяза на брашно ,значи на етикета пише : хранителна стойност за 100 грама : калоричност-400Ккал,белтъчини-90 гр. , въглехидрати-5,4гр. , мазнини- 0,4гр. , балстни вещества-3,6гр. Тоест за 40 гр протеин,дозата трябва да е около 50 гр. Обаче въпреки написаното.. съмнява ме всичко да е с точност.

08.11.08
09:42

Толкова е наистина,друг въпрос е усвояването на тези 40гр. протеин и газовете :)

AG

08.11.08
09:59

Надявам се газовете да са през нощта,защото цяла година съм първа смяна и нямам намерение да опърдявам цялото даскало :D

08.11.08
10:31

казано от AGENTA на 08.11.08, 09:59:

Надявам се газовете да са през нощта,защото цяла година съм първа смяна и нямам намерение да опърдявам цялото даскало :D

Какво лошо има ?  :lol:  :lol:  :lol:

ГН

08.11.08
11:15

Ха, говорейки за скапани протеини, макар че в момента ползвам American Whey вчера си взех Junior на Нутрим - оплюйте ме. :) Баси и промоцията го бяха направили - 5.79 за 470 грама, с прикрепена торбичка от 70 грама. 12 лева килото, кво. Реално погледнато много хора са яли тяхните суроватъчни вафли и имат по-скоро добри отзиви - еми това е същото, само че три пъти по-евтино. Уж суроватъчен концентрат 54%. Не ме боли корема, не пърдя, не чувствам тежест - квото и да е, поне няма да ми навреди.

RO

08.11.08
19:14

Да забелязах промоцията и аз в Била, поне като не могат си пласират вече протеините да пласират малко шишенца. Доволен съм само от креатина , глутамина и аминото, чувал съм , че и л карнитина им е добър. Но за протеините ... сухо мляко на прах натрушени бисквити и нишасте с малко декстроза, не е зле ко..:)иначе си олучил дозата. За мен организма трябва да си почива през нощта но това си е мое мнение, достатъчно го товарим и без това през деня:някой от нас 7 пъти на ден ядат все пак хаха :)

Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 08.11.08 19:16.

ГН

09.11.08
08:51

Мда... ама шишенцата бяха смотани - очаквах поне да има нещо вътре за разбиване на протеина и щех да си взема. Още не е късно де, ама няма смисъл - все едно съм с шише кола от половин литър както прави и сега. Докато Джуниър-а приятано ми изненада, не е като да му изтича годността, пък го пуснали повече за по-малко пари.

09.11.08
09:27

Не ме боли корема, не пърдя, не чувствам тежест - квото и да е, поне няма да ми навреди.

Дано. Няколко момчета при мен твърдяха същото, пък след 3-4 месеца запяха друга песен. “Ма то не било от протеина, ма доктора им казал да го спрат за всеки случай ...”

09.11.08
09:28

Георги Николаев, не се излагай да хвалиш Нутрим...джуниър. Несериозно е.
Относно соевия - щом на 100гр 90 е протеина - разбивай по 30-40гр. преди сън. Ако искаш протеин за лека нощ - Матрикс, Казеиновия на Now, Синта 6, МЛО пор 5…

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.11.08 09:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1