07.11.08
16:02
ям 2 часа преди тренировка и 30 мин преди трен пия азотен бустер,добре ли е след като изпия бустера да пия 1 доза протеин или амино или направо след тренировка??
Темата беше редактирана от NE4ovek на 07.11.08 16:03.
при голяма част от азотните бустери има ограничение за храната “преди” и “след” - 1,5 - 2 часа след хранене и поне 30-45мин след него никаква храна. май по-добрия вариант при теб се оказва да не пиеш протеина с бустера, а след 30-45мин (в началото на тренировката) или аминки точно преди тренировката. след тренировката няма проблем да пиеш каквото искаш
07.11.08
18:21
Това ограничаване е адски гадно. Пия Nitrous на Синтракс и докато се усетя навреме за правилна методика на пиене заминаха около 100гр. с протеиновия шейк и декстрозата.. така че много ме съмнява да се е усвоила голяма част от този прием.
Та значи, Nitrous-а е аргинин малат и аз го пия 1път преди тренировка(за този прием няма проблем) и 1 път преди лягане, все пак всеки знае за стимулирането на секрецията на хормон на растежа от аргинина, така че мисля този прием за благоприятен :)
Проблем са дните, в които няма тренировка :S
07.11.08
20:01
1 час преди и 1 час след бустера никакви прости въглехидрати и каквато и да е било храна , не взимаи и протеинови шейкове забавя усвояването му.( Кофеин също) с две думи нищо само бустера.
ПП : но не спирай да си взимаш протеина през деня , понеже постояния прием на бустера увеличава азотния баланс , което те кара да усвояваш повече белтък. Затова някой казват че бустера се взима дори и в нетренировъчен ден, да поддържаш този азотен баланс висок. Не е целта само да се напомпаш с кръв по време на тренировка.
Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 07.11.08 20:05.
казано от NE4ovek на 07.11.08, 16:02:
ям 2 часа преди тренировка и 30 мин преди трен пия азотен бустер,добре ли е след като изпия бустера да пия 1 доза протеин или амино или направо след тренировка??
Малко като офтопик се получава, но ми е интересно какъв ти е бустера ?
на гаспари супер пъмп,още малко ми остана и ще го изпия,след него сам на но експлоуд.Попитах този въпрос защотото понякога по средата на тренировката огладнявам, може бе храненето преди трен ми е било слабо,но не всеки път огладнявам.
08.11.08
19:21
И аз лично се чувствах така, докато не си взех и добавих енергийната формула на Peak, с доста специфични въглехидрати в нея Cell force, пие се по 1 глътка по време на тренировка почти след всяка серия. Ако си взел бустера и са минали 40 минути и почнеш тренировка , нищо не ти пречи да взимаш от тази регенеративна формула. Но според мен експлода няма да го усетиш след това на гаспари ако не изчакаш да мине известно време.