може ли?

07.11.08
16:02

ям 2 часа преди тренировка и 30 мин преди трен пия азотен бустер,добре ли е след като изпия бустера да пия 1 доза протеин или амино или  направо след тренировка??

Темата беше редактирана от NE4ovek на 07.11.08 16:03.

07.11.08
18:04

при голяма част от азотните бустери има ограничение за храната “преди” и “след” - 1,5 - 2 часа след хранене и поне 30-45мин след него никаква храна. май по-добрия вариант при теб се оказва да не пиеш протеина с бустера, а след 30-45мин (в началото на тренировката) или аминки точно преди тренировката. след тренировката няма проблем да пиеш каквото искаш

07.11.08
18:21

Това ограничаване е адски гадно. Пия Nitrous на Синтракс и докато се усетя навреме за правилна методика на пиене заминаха около 100гр. с протеиновия шейк и декстрозата.. така че много ме съмнява да се е усвоила голяма част от този прием.
Та значи, Nitrous-а е аргинин малат и аз го пия 1път преди тренировка(за този прием няма проблем) и 1 път преди лягане, все пак всеки знае за стимулирането на секрецията на хормон на растежа от аргинина, така че мисля този прием за благоприятен :)
Проблем са дните, в които няма тренировка :S

RO

07.11.08
20:01

1 час преди и 1 час след  бустера никакви прости въглехидрати и каквато и да е било храна , не взимаи и протеинови шейкове забавя усвояването му.( Кофеин също) с две думи нищо само бустера.

ПП : но не спирай да си взимаш протеина през деня , понеже постояния прием на бустера увеличава азотния баланс , което те кара да усвояваш повече белтък. Затова някой казват че бустера се взима дори и в нетренировъчен ден, да поддържаш този азотен баланс висок. Не е целта само да се напомпаш с кръв по време на тренировка.

Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 07.11.08 20:05.

07.11.08
21:12

казано от NE4ovek на 07.11.08, 16:02:

ям 2 часа преди тренировка и 30 мин преди трен пия азотен бустер,добре ли е след като изпия бустера да пия 1 доза протеин или амино или  направо след тренировка??

Малко като офтопик се получава, но ми е интересно какъв ти е бустера ?

08.11.08
09:42

на гаспари супер пъмп,още малко ми остана и ще го изпия,след него сам на но експлоуд.Попитах този въпрос защотото понякога по средата на тренировката огладнявам, може бе храненето преди трен ми е било слабо,но не всеки път огладнявам.

RO

08.11.08
19:21

И аз лично се чувствах така, докато не си взех и добавих енергийната формула на Peak, с доста специфични въглехидрати в нея Cell force, пие се по 1 глътка по време на тренировка почти след всяка серия. Ако си взел бустера и са минали 40 минути и почнеш тренировка , нищо не ти пречи да взимаш от тази регенеративна формула. Но според мен експлода няма да го усетиш след това на гаспари ако не изчакаш да мине известно време.

08.11.08
22:11

по принцип ми казаха че по принцип бустер се взима 2 месеца и после се почива 2.ама как ми  препоръчвате да го пия,колко време да почина след първия месец?

Мнението беше редактирано от NE4ovek на 09.11.08 10:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1