Относно почивката

07.11.08
10:05

Здравейте, искам да питам достатъчно ли си почивам според вас защото аз си чувствам мускулите напълно възтановени когато е дошло време пак да ги тренирам. Ето как тренирам: 2 дена тренировка 1-почивка, но тренирам мускулните групи така: Гръб и рамене, Корем и гърди и накрая ръце(бицепс, трицепс, предмишница) крака не тренирам и от там идва проблема дали си почиват достатъчно групите примерно днес съм тренирал ръце, утре гърди и корем 1 ден почивка гръб и рамене и на другия ден пак ръце :)
Кажете какво мислите :)

07.11.08
12:24

Ако тренираш натурално-т.е. не приемаш стероиди,дай поне 5,6 дена почивка на мускулна група за вьзстановяване.За малките групи може и 3 дена да е достатьчно,но за гьрба,гьрдите-не е.И още нещо-тренираш гьрдите на следващия ден след рьцете-сьщо не е правилно по простата причина че с гьрдите товариш сериозно трицепса,който си тренирал предния ден.
Защо не ги направиш ден тренираш,ден почиваш.Не забравяй че растеш когато си почиваш,когато се храниш и спиш,а не в залата.
И не знам причината да не тренираш крака,но ако нямаш проблеми с тех те сьветвам да им обьрнеш внимание.Тренировката им спомага за качване на муслулна маса в цялото тяло.
Ползвай тьрсачката и и ще намериш много програми.

TS

07.11.08
21:19

аз пък ще кажа друго,гърдите и гърба с добро хранене и спане се въстановяват за 72 часа,а по малките групи като ръцете на 48 така че,това са глупости според мен на 5-6 дена,както си чувстваш тялото и най-вече ако растеж-слушай го него-не другите.а както предишния форумер казва краката са много важни,от там идва всичката сила в тялото,а и така само ще станеш не симитричен..

07.11.08
21:28

Тренирам вкъщи и след 2 години ще почвам да ходя на фитнес :) Но имам щанга, тежести, 3 дъмбела, лежанка :) нямам проблем с краката но няма с какво да ги тренирам :)

Мнението беше редактирано от BlackStyle на 07.11.08 21:34.

07.11.08
21:38

..с клекове, напади, римска тяга :)

07.11.08
22:43

казано от nedko petrov на 07.11.08, 12:24:

Защо не ги направиш ден тренираш,ден почиваш

Ми незнам така става 4 пъти на седмица, а не 5 но май пак е добре тъкмо ще имам по-пълноценна почивка :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1