07.11.08
22:35
Здравеите на всички за първи път пиша в форума.От 2 месеца хода на фитнес 3 пъти в седмица без хранителни добавки 15 г 174 60 кг има голяма разлика преди и сега та от няколко месеца почна да ми пука ръката и отидох на лекар тои ми каза че е от сухожилията и ми препоръча да пия протеини .Аз и без тва от преди си мислих да вземам но сега вече кат лекар го е казал нащте ще спонсорират :) ТАКА препоръчаите ми някои които да не е много скъп ,но да е ефективен а и преди година пробвах да пия някакъв протеин нутриим ултра про или нещо такоа ... и от него якоо запичане мерси предварително.
Темата беше редактирана от Loco_boy на 07.11.08 22:53.
07.11.08
23:35
На НУТРИМ,НЕДЕЙ! Ако искаш евтино,по-добре на Биогаме си вземи,но не и на тия боклуци.
08.11.08
07:36
За родните марки няма да чуеш много градивни мнения или по-скоро обективни такива, но на мен ми стана интересно къде е връзката между сухожилията и пиенето на протеините. Не казвам, че я няма, а просто не успявам да интерпретирам обосновката за себе си. :)
Пие се глукозамин за проблеми със ставите и сухожилията... до колкото знам. А това с лекаря ми звучи малко странно. Тука важи приказката: “Като знам какъв инжинер съм... ме е страх да отида на лекар” :)
еми то и аз не разбрах тои ми каза че съм нямал достатъчно смазващо вещество зА пРОтеини до към 40-50 лв мога да отделя та ако може не само за марка да ме ориентирате а и за вид защото съм скаран с тези добавки и нищо не разбирам :)
08.11.08
11:06
казано от Димитър Михайлов на 08.11.08, 07:36:
За родните марки няма да чуеш много градивни мнения или по-скоро обективни такива, но на мен ми стана интересно къде е връзката между сухожилията и пиенето на протеините. Не казвам, че я няма, а просто не успявам да интерпретирам обосновката за себе си. :)
И аз това се чудих.
еми да ако може да препоръчате някои ...... аз за лекаря никва идея горе казах како ми каза за някакво смазващовещество ... смиаха ми и ръката проблем с костите няма та пак повтарям разпологам с по 50-60 лв
Тези пари много-много не ти вършат работа. Поне можеш ли да ги даваш всеки месец?
А може ли да ми обясниш какво ще рече заместител на хранене смсиал пише го в начин на употреба вместо на обяд да ям да го пия или нещо др
Поръчах си го този на нол фоодс и ще пристигне тея дни :) ако има нещо др което трябва да знам за него кажете :d
10.11.08
17:41
казано от Loco_boy на 08.11.08, 19:10:
А може ли да ми обясниш какво ще рече заместител на хранене смсиал пише го в начин на употреба вместо на обяд да ям да го пия или нещо др
Страхотен избор :) Пил съм протеина и наистина си заслужава. Не прави грешката да пропускаш хранене, само защото пиеш протеин! Пий го след тренировка и 30 мин. след това яж или между хранения през деня. Препоръчва се и сутрин след ставане от сън, но ако имаш стабилна закуска, няма нужда от протеин на прах.
добре мерси за отговора до колкото разбрах тряба да го пия след тренирофка сутрин (тъи като ям некви кроасани) и 1 път между храненията поправете ме ако греша мерси :):)
с корасани няма да стане работата ... виж хората в хр режими кавко хапват сутрин и ще разбереш че закуската е много важна част :)
може ли някои да ми каже мерителната лъжичка колко грама е защото никъде по нея не пише
След като има мерителна лъжица за какво питаш за грамажа ? Просто пий по 1 на доза и това е..
11.11.08
13:36
За изборът на протеин - аз бих ти препоръчал ABB, SCITEC NUTRITION, CYTOGEN - whey протеините им. Това са доказани марки. А за български продукти ако искаш да ползваш - бих ти препоръчал P&B Labs (power & beauty labs)
11.11.08
13:48
казано от Траян Атанасов на 07.11.08, 23:35:
На НУТРИМ,НЕДЕЙ! Ако искаш евтино,по-добре на Биогаме си вземи,но не и на тия боклуци.
Подкрепям