Помогнете с избора

07.11.08
22:35

Здравеите на всички за първи път пиша в форума.От 2 месеца хода на фитнес 3 пъти в седмица без хранителни добавки 15 г 174 60 кг има голяма разлика преди и сега та от няколко месеца почна да ми пука ръката и отидох на лекар тои ми каза че е от сухожилията и ми препоръча да пия протеини .Аз и без тва от преди си мислих да вземам но сега вече кат лекар го е казал нащте ще спонсорират :) ТАКА препоръчаите ми някои които да не е много скъп ,но да е ефективен а и преди година пробвах да пия някакъв протеин нутриим ултра про или нещо такоа ... и от него якоо запичане  мерси предварително.

Темата беше редактирана от Loco_boy на 07.11.08 22:53.

На НУТРИМ,НЕДЕЙ! Ако искаш евтино,по-добре на Биогаме си вземи,но не и на тия боклуци.

08.11.08
06:41

Спрямо цена-качество най-добър е Explode.

За родните марки няма да чуеш много градивни мнения или по-скоро обективни такива, но на мен ми стана интересно къде е връзката между сухожилията и пиенето на протеините. Не казвам, че я няма, а просто не успявам да интерпретирам обосновката за себе си. :)

08.11.08
08:49

Пие се глукозамин за проблеми със ставите и сухожилията... до колкото знам. А това с лекаря ми звучи малко странно. Тука важи приказката: “Като знам какъв инжинер съм... ме е страх да отида на лекар” :)

08.11.08
09:18

еми то и аз не разбрах тои ми каза че съм нямал достатъчно смазващо вещество зА пРОтеини до към 40-50 лв мога да отделя та ако може не само за марка да ме ориентирате а и за вид защото съм скаран с тези добавки и нищо не разбирам :)

08.11.08
11:06

казано от Димитър Михайлов на 08.11.08, 07:36:

За родните марки няма да чуеш много градивни мнения или по-скоро обективни такива, но на мен ми стана интересно къде е връзката между сухожилията и пиенето на протеините. Не казвам, че я няма, а просто не успявам да интерпретирам обосновката за себе си. :)

И аз това се чудих.

08.11.08
11:07

Май МНОГО ти се пие протеин ? :)

08.11.08
18:28

еми да ако може да препоръчате някои ...... аз за лекаря никва идея горе казах како ми каза за някакво смазващовещество ... смиаха ми и ръката проблем с костите няма  та пак повтарям разпологам с по 50-60 лв

08.11.08
18:51

Тези пари много-много не ти вършат работа. Поне можеш ли да ги даваш всеки месец?

08.11.08
18:57

да мога

08.11.08
19:02

nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=36

08.11.08
19:10

А може ли да ми обясниш какво ще рече заместител на хранене смсиал пише го в начин на употреба  вместо на обяд да ям да го пия или  нещо др

10.11.08
14:28

Поръчах си го този на нол фоодс и ще пристигне тея дни :) ако има нещо др което трябва да знам за него кажете :d

10.11.08
17:41

казано от Loco_boy на 08.11.08, 19:10:

А може ли да ми обясниш какво ще рече заместител на хранене смсиал пише го в начин на употреба  вместо на обяд да ям да го пия или  нещо др

Страхотен избор :) Пил съм протеина и наистина си заслужава. Не прави грешката да пропускаш хранене, само защото пиеш протеин! Пий го след тренировка и 30 мин. след това яж или между хранения през деня. Препоръчва се и сутрин след ставане от сън, но ако имаш стабилна закуска, няма нужда от протеин на прах.

10.11.08
17:53

добре мерси за отговора до колкото разбрах тряба да го пия след тренирофка сутрин (тъи като ям некви кроасани)  и 1 път между храненията поправете ме ако греша мерси :):)

10.11.08
19:21

с корасани няма да стане работата ... виж хората в хр режими кавко хапват сутрин и ще разбереш че закуската е много важна част :)

11.11.08
11:09

може ли някои да ми каже мерителната лъжичка колко грама е защото никъде по нея не пише

11.11.08
11:55

След като има мерителна лъжица за какво питаш за грамажа ? Просто пий по 1 на доза и това е..

EF

11.11.08
13:36

За изборът на протеин - аз бих ти препоръчал ABB, SCITEC NUTRITION, CYTOGEN - whey протеините им. Това са доказани марки. А за български продукти ако искаш да ползваш - бих ти препоръчал P&B Labs (power & beauty labs)

MA

11.11.08
13:48

казано от Траян Атанасов на 07.11.08, 23:35:

На НУТРИМ,НЕДЕЙ! Ако искаш евтино,по-добре на Биогаме си вземи,но не и на тия боклуци.

Подкрепям

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1