вафли,ама не протеинови

PL

08.11.08
21:33

хора,вече почвам да се притеснявам...  :-/ на ден изяждам сигурно по 10 вафли искам да знам това опасно ли е ? за килограмите и плочките не се притеснявам това което ме смущава е дали яденето на сладки работи е вреди на нещо друго освен зъбите и дайте някви съвети как мога да намаля сладкото    :-) по едно време бях решил да ям по промишлени количества сладко и си виках като ям по много за 2 дена ше ми омразне и най накрая ще го спра (то това беше май само като управдание да ям повече ..)ноо..апетита идва с яденето

08.11.08
21:42

казано от playhardorgohome на 08.11.08, 21:33:

хора,вече почвам да се притеснявам...  :-/ на ден изяждам сигурно по 10 вафли искам да знам това опасно ли е ? за килограмите и плочките не се притеснявам това което ме смущава е дали яденето на сладки работи е вреди на нещо друго освен зъбите и дайте някви съвети как мога да намаля сладкото    :-) по едно време бях решил да ям по промишлени количества сладко и си виках като ям по много за 2 дена ше ми омразне и най накрая ще го спра (то това беше май само като управдание да ям повече ..)ноо..апетита идва с яденето

Яденето на вафли и прочие захарни гадости вреди доста, и то най-малкия проблем трябва да са ти зъбите ;) Килограми, плочки - това са глупости, но просто надали в състава на тези вафли има и едно нещо, което да не е откровено вредно. Опасно не е точната дума, но със сигурност спирането им е нещо положително, което можеш да направиш за себе си.
Ето ти един съвет как да спреш сладкото - просто спри да го ядеш. Просто, нали? Погледни на нещата така - нито имаш нужда от него (чисто физиологично), нито ти дава нещо добро, нито нищо. Това е просто един боклук, от който нямаш нужда. И не се изисква особено много воля, за да не го ядеш (аз даже недоумявам как си ги слагаш в устата тия неща, на мен поне само миризмата им ми е достатъчна да не посмея). И да, наистина апетитът за сладко идва с яденето на такова (за това си има обяснение, което в случая не е важно) - така че просто спри за известно време и после няма и да се сещаш ;)

09.11.08
06:49

Абсолютно съгласна съм с G33K - изпитала съм този факт върху себе си, но е истина, че и никога не съм била много запалена по сладкото.

RO

09.11.08
07:33

Прости въглехидрати, зъбите и това как ще изглеждаш са най малкия проблем. Тези боклуци може да не се отразяват веднага но след време със сигурност. Научно доказано е че децата които израстват в “шоколадовото царство”,където ги пращат родителите им за да си гледат кефа , не са здрави. В напреднала възраст не само имат нарушен метаболизам и наднормено тегло, но имат проблеми със сърцето, имуната система, кръвното налягане. Може да изядеш понякога една вафла, но не и да изядеш 10 на веднъж ... дори няма смисъл да се подлага на диспут това. При някой хора въглехидратния глад е по голям и , за да се справят с него трябва да прибягват към някакви плодове и то точно определени. Примерно ябълки !!! :)

Кви фафли е пич,ти си объркал рейса бе :D (днеска гледах една такава реклама с едни дядки).Намали ги до 2-3 и то само след тренировка.

PL

09.11.08
20:40

напредък  :-) неска само 2 бях си взел банани и когато ми се прияждаше изявах по 1 банан и така неска изядах 3 банана вместо можеби 10 кит ката или 10 морени  :-)

Мнението беше редактирано от playhardorgohome на 09.11.08 20:42.

09.11.08
21:06

Вие ще ме убиете бе.Не  можел да спре вафлите?Да няма дрога в тази вафла че не можеш да се спреш да ги ядеш.Бьди мьж,стегни се и не посягай кьм тези боклуци

GR

10.11.08
12:59

за парите дадени за тези вафли по добре си земи плодове :) вафлата=(puke)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1