30 000 мнения

14.01.05
20:13

Във форума вече има над 30 000 мнения.Така ли ми се струва или това е :D най-големият и проспериращ форум на балканите.

14.01.05
21:16

дам, да ни е честито, утре всеки да изпие по един протеинов шейк по случая :D

14.01.05
21:39

Сериозно ли бе?! ОООО, трябва да се почерпиме в неделя на сбирката по случая!!!

14.01.05
21:55

[quote author=“Freddie”]Във форума вече има над 30 000 мнения.Така ли ми се струва или това е :D най-големият и проспериращ форум на балканите.

Апсолютно! И не забравайте, кой екип се грижи за форума :)) хахах базикам се! Вие потребителите правите форума това, което е и ви благодаря за всичко! Докато имате този дух форумът и въобще спортат няма как да спрът да се развиват!
по-здрави

14.01.05
22:49

Честито на всички ФИТНЕСМАННИАЦИ , нека да на предваме все така успешно :D

15.01.05
13:13

многоооо смеее, силнииии смееее...:)

15.01.05
14:43

Ето какво става и във форумът на флекс онлайн. От 1 ноември 2003г. 7800 регистрирани потребители
183272 общо мнения (174857 отговора 8415 теми)
Най-много потребители 96 on Oct. 31 2004,00:05
Е май напредваме доста добре в сравнени с американският огромен пазар
по-здрави

15.01.05
16:28

Екстра екстра само така аз съм дал  1/30 почти

Радвам се, че забелязвате напредъка, който всъщност самите Вие правите. :)

Все още е рано да се говори дали сме най-бързо напредващите на балканите, камо ли да се сравняваме с гиганта Флекс, но с това темпо, страхотните потребители и всичко, което ни предстои като развитие, не ни остава нищо друго, освен да вървим напред и да чакаме момента, когато самия Флекс ще ни покани за партньори (имам си една мечта :)).

15.01.05
23:25

Според мен не е важна бройката на постовете,а техния смисъл,защото според мен има мн. постове които се пишат от хора не компетентни по дадената тема и те ги пишат колкото да са написали нещо(особенно в забранени медикаменти) но наистина има и мн.хора които си разбират от това с което се занимават и техните постове са незаменими.

16.01.05
00:23

Така е POWER но не може да лишим по незнаещите от мнение всички сме равни ,и с равни права,и мен са ме ядосвали някой постове и аз съм ядосвал някого с мои така че сме квит

17.01.05
03:54

Да нека всеки, който има желание да пише и да обменяме информация. djgorgio-ASTOR братле сиогорен съм, че палър не визира твойте мнения, а и твойте мнения не смятам, че попадат в графата безмислени или тъка нататъка. А дори и да има накаква приказка по в страни от бодибуилдинга или да не садържа достатачно инфо няма лошо. А нивото в раздел забранени медикаменти отдавна е много ниско тъкаче там нищо неможе да се направи.
по-здрави

17.01.05
18:33

Наистина неговите мнения не попадат в графатана ненужни.

18.01.05
00:22

[quote author=“emil_mlo”]Да нека всеки, който има желание да пише и да обменяме информация. djgorgio-ASTOR братле сиогорен съм, че палър не визира твойте мнения, а и твойте мнения не смятам, че попадат в графата безмислени или тъка нататъка. А дори и да има накаква приказка по в страни от бодибуилдинга или да не садържа достатачно инфо няма лошо. А нивото в раздел забранени медикаменти отдавна е много ниско тъкаче там нищо неможе да се направи.
по-здрави

Не съм си и мислел че Паулра визира мен казвам го така общо всички в форума се уважаваме а за темата по стероидите там и не влизам защото и не ме интересуват (засега) иначе всички сте пичове тука

19.01.05
18:29

няма спор че това е един от най-яките форуми за бб.тука сам ви питал всякакви работи и винаги сте ми отговаряли с компетентни отговори.радвам се че съм една малка част от този форум.поздрави и най-добри пожелания към админите и модовете

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1