Термогенни фет бърнъри и високо кръвно - въпрос

08.11.08
18:57

Здравейте, знае ли някой истински действащ термогенен фет бърнър който работи успешно в посока изгаряне на мазнините и в същото време да не покачва кръвното налягане?
Целта ми е максимално изчистване - в момента ползвам само липотропни фет бърнъри “Супер кътс 3” с включен допълнително Л-Карнитин. Иска ми се да добавя и термогенен фет бърнър но ме е страх да не ми вдигне кръвното заради гуараната и кофеина.
Дайте предложения. Благодаря.

08.11.08
21:17

Май и преди сме го дискутирали с теб точно този въпрос.
Така действат термогените.Просто се насочваш към друг вид продукти.
Пробва ли Анархи стака без термоген ?

08.11.08
22:46

Така е говорили сме, но бях забравил.

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 08.11.08 23:30.

08.11.08
23:18

Еmzo, току що направих поръчка на продуктите съставляващи Анархи стака. Поръчах всичко на NOW. Не мога да открия само Форсколин като отделна добавка. Кажи фирми които го произвеждат отделно без да е в комбинация с други съставки.

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 08.11.08 23:26.

09.11.08
10:37

Чист няма да го намериш, но и не е болка за умиране.
Пиши после впечатления в темата за Анархи стак-а.

09.11.08
10:44

казано от emzo на 09.11.08, 10:37:

Чист няма да го намериш, но и не е болка за умиране.
Пиши после впечатления в темата за Анархи стак-а.

Ето това открих което май връзва нещата: silabg.com/bg/product/detail/bid/128/id/3274/page/2/REFLEX-Coleus Forskohlii Guggul Lipid 90 caps.
Кажи какво мислиш - да го поръчам ли към стака?

09.11.08
12:13

Еее Силабг утрепаха коня :Д
Поръчвай смело.

AL

09.11.08
16:07

http://www.discountanabolics.com/p/SF-261

09.11.08
16:29

syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=27

09.11.08
20:38

Добре де, кой от двата суплемента да избера???
silabg.com/bg/product/detail/bid/128/id/3274/page/2/REFLEX-Coleus Forskohlii Guggul Lipid 90 caps.
или
silabg.com/bg/product/detail/bid/41/id/955/SYNTRAX-GUGGULBOLIC 90 caps

09.11.08
20:52

Само да ти кажа че рефлекс са английска не съм чувал почти никой да я ползва камо ли за отзиви. Според мен избери синтракс.

09.11.08
21:15

казано от tonu на 09.11.08, 20:52:

Само да ти кажа че рефлекс са английска не съм чувал почти никой да я ползва камо ли за отзиви. Според мен избери синтракс.

Дали имат аналогични свойства. Виж пък и мнението на Emzo.
Незнам в коя от двете добавки има повече форсколин. Reflex като фирма я предлагат отскоро в Сила БГ. Sintrax пък са с доказани качества вече. Знам ли ....
Всичко зависи от това колко е важен форсколина като задължителна добавка в Анархи стака и дали наистина успешно замества ефедрина.

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 09.11.08 22:49.

10.11.08
08:12

Бате не ми казвай че сравняваш Syntrax с Reflex ;)

10.11.08
08:34

Чакайте малко, че обърквацията е почти готова.
Гугулболика е само гугулстерони.
Аз поне споменавам форсколин.Синтракс си е синтракс, спор няма, но 1ия продукт има форсколин и гугули, докато другия само гугули.
Колкото до рефлекс, аз ги ползвам от доста време.
NOW Foods имат продукт, който съдържа и форсколин - nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=44
Вече Иво кой ще избере си е негов проблем :D

10.11.08
08:59

Ще взема Reflex. Може да заключвате темата. Благодаря за отговорите.

23.08.09
14:22

Здравейте и от мен,
имам такъв въпрос, като се надявам някой да ме ориентира как да постъпя:
На 35 съм, до преди две години тренирах доста често и имах добри резултати. Тогава ми откриха високо кръвно и от година и половина пия бета блокери и съм добре. Интересува ме фат бърнър, който да не повлиява кръвното налягане, тоест - да не го качва. Изчетох това, което сте писали досега и не мога да реша към кой продукт да се ориентирам. Трябва да свалям основно корем, който за 2 години нетрениране се е образувал.
Благодаря предварително!:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1