09.11.08
21:56
МОля ви, бихте ли ми казали кой от двата продукта бихте ми препоръчали ? Знам, че трябва и двата заедно да се пият но понеже нямам толкова пари в момента, затова кой бихте ми препоръчали ?
10.11.08
04:40
Така и не си казал най-основното - на колко си години, с какви финанси разполагаш месечно за добавки? Към тези продукти ти трябва задължително много протеин, а ти казваш, че нямаш достатъчно пари за двете? Без протеин като основа няма как да стане. А и тези суплементи се взимат на цикъл. Ще ти трябват поне 2 кутийки и то в комбинация
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 10.11.08 04:41.
17 годишен, 65 кг целта ми е да покача мускулна маса. Тренирал съм 5 месеца стабилно след това спрях за около година и нещо и са от 3 месеца пак тренирам редовно. Протеин имам и имам възможност да си купувам често, но проблема е, че няма да мога скоро време да събера 180 лева и за двата продукта и за това бях попитал кой от двата ще ми прероръчате ?
10.11.08
07:21
Нито един от двата продукта.
Всеки във форума ще се подпише под мен. Тези продукти са за хора с изградена физика, с дългогодишен стаж, хора, достигнали предела на възможностите си и търсещи ново, натурално развитие. Отделно си под 18, със 3 месеца стаж, на 65кг.. абсурд да ги приемаш.
Мнението беше редактирано от death на 10.11.08 07:21.
Съгласен със death .Ще изпозлвам тази тема(да не отварям друга)да вмънка и моето въпросче ,а за него трябва малко предистория.Тренирам от 3 години почти без прекъсвания ,а от 1 година рпавя вс по учебник :)Миналата зима бях 101 кг имах много маса и сил ,но имах и така нежеланите мазнини.Лятото с нвд и ротаций свалих 15 кг за 3 месеца и малко , но загубих и мускул не държах протеина високо и нямах парички за глутамин и т.н.т .Сега имам възможност и съм взел доста добавки на НОУ(да не ги изброявам),качвам 3 кг на месец и талията не мърда мн мн , та въпроса ми е когато достигна 100тина килограма към февроари март удачно ли ще е да направя този пак:
2 броя 3-AD
2 броя MassFX
1 брой Test Drive
1 брой Hyperdrol
Когато стигна предела си 1.90 съм висок до 100 кг ще кача живот и здраве и то относително чисто към пака разбира ще има доста от неувкосения изолат и други добавчици.Какво мога да очаквам като килограми знам че е трудно без да сте ме вийдали , но някой по опитен да се изкаже или Сила .Рано ли е за такъв пак ?Мерси предварително и по -здрави ,колкото до момченцето и креатин му е много според мен аз съм тренирал 2 години от който 6 месеца кръгово и не съм взимал добавки и съм доволен ,сега се радвам на тях :)
22.12.08
19:10
Здрасти! Малко ако ми разрешаваш ще ти модифицирам цикъла. Добавящ още 1 кутия 3-ад, МассФХ го взимаш по 6 на ден за 40 дни, 3-ад заедно с него по 6 на ден за 45 дни, от 46 ден почваш Advanced PCT и LeanFX на същата фирма, които ще са налични на 01.01.2009г. (съответно премахваш от цикъла Хипердрол и Тест Драйв).
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 22.12.08 19:12.
Здрасти! Малко ако ми разрешаваш ще ти модифицирам цикъла. Добавящ още 1 кутия 3-ад, МассФХ го взимаш по 6 на ден за 40 дни, 3-ад заедно с него по 6 на ден за 45 дни, от 46 ден почваш Advanced PCT и LeanFX на същата фирма, които ще са налични на 01.01.2009г. (съответно премахваш от цикъла Хипердрол и Тест Драйв).
Сила бг аз ако на вас не разревавам да моделирате цикъла ,та на кой :)Интересно ми беше какво мога да очаквам от този цикъл и ще изпадна ли в застой след него , прохормони , а и хормони до сега не съм помирисвал .Дали наистина е време да се вземат ?
Адвансед ПСТ е нещо като трибестан примерно за след цикъл ,да се възобнови собствената секреция на хормони , нали ?
22.12.08
20:08
Трибестан е нещо много незначително в сравнение с днешните продукти, които ги има. 3-Ад е много интересен прохормон, който е възможно най-безопасния от висчки на пазара за хранителни добавки.
Ок мерси за всички отговори ,но аз пак не разбрах какво мога да очаквам :) и готов л исъм за тях или да си действам с добавките ???Примерно ако почна да ги вземам след като достигна пределните 99 кг , какво може да се очаква ?
Мнението беше редактирано от Стоил на 22.12.08 20:14.
23.12.08
04:33
Плавно покачване на изключително чисти килограми, оформяне на мускулите и придаване на плътност и обем
23.12.08
09:27
Свсе пак може да си вземеш и трибестан - 3 грама дневно. Препоръчвам този на NOW, който е по 1 грам за таблетка.