Застой в храненето

10.11.08
09:13

Вече месец ходя по 3 пъти седмично на фитнес и не съм качил нито един кг ;-( ,само видимо имам напредък в рамото.Къде бъркам,хранителният ми режим е :

Закуска:
1 кисело мляко
1 корни
1 банан

Втора закуска:
1 корни

Обяд:
400г ориз
200г пилешко

След обяд :
2 ябълки

Вечеря  :
1 кисело мляко
50г пилешко

Преди лягане :
200г извара
50г кашкавал
1 кисела краставичка

10.11.08
10:21

50 гр. пилешко???? Това количество и на единия ти зъб няма да се спре?!Сложи овес в закуската и други сложни в-ти през деня, яйца и не залагай много само на Корнитата(по-добре сурови ядки), нямаш никакви зеленчуци.....не разчитай на целулоза само от ориза.Колко килограма си - малко ти идва белтъка!
Обърни внимание какво ядеш преди/ след тренировка....

10.11.08
14:04

бати гладът

Мнението беше редактирано от egx на 10.11.08 14:04.

10.11.08
15:29

Нямаш закуска, нямаш вечеря... а и междинните яденета също куцат. Само обядът е ОК. Цялото ядене можеш да го разделиш на 3 и да го изяждаш спокойно до обед без да се тъпчеш, и какво очакваш - да качиш ли? Според мен самият факт, че с такова ядене + тренировки не си свалил трябва да те радва.
Още много храна + наистина виж какво ядеш преди и след тренировка, както ти казаха вече. А и да - заеби ги тия корнита, има далеч по-читави неща които можеш да ядеш.

Мнението беше редактирано от G33K на 10.11.08 15:31.

Само обяда и преди лягането е ОК.Вкарай 2-3 яйца и около 100 гр овес в основната закуска,махни ги тея корнита и банани и яж мляко с някакви ядки в втората закуска,обяда си е ок,след тренировката веднага изяждаш 1-2 банана и като се прибереш  яйца или месо поне 100-150 гр каквото и да е.Вечерята може да махнеш това мляко и да увеличиш месото до 150-200 гр или риба.преди лягане яденето си е добре.

10.11.08
16:41

Мерси за мненията

70кг. съм

За закуска 3 яйца + 100 гр. мюсли
Втора закуска: 2 млека с горски плодове (дайте предложения)
Обяд: остава
След обяд: (дайте предложения)
Вечеря: 200гр. пилешко + ?
Преди лягане: остава

Дайте предложения по новият хранителен режим какво да махам или слагам

10.11.08
16:56

1во- вместо мюсли пробвай с овес  с кис.мляко и към него евентуално сложи суш.плодове, ако държиш толкова
2ро-яж мляко, но да не е готово плодово и сложи сурови ядки
към вечерята може би бавни в-ти и пребави зеленчуци към другите хранения
А кога се пада тренировката ти? Така ще прецениш какво да ядеш след обяда.....

10.11.08
20:08

Тренировката ми се пада в  2 от  дните след втората закуска и 1 ден след първата

MT

11.11.08
22:15

На закуска яж 4/5 яица с кисело мляко !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1