13.01.05
16:23
Така,искам да попитам правите ли масажи и кога след и преди тренировка или в отделен ден.Знам че това е една много важна част от целия процес,но колкото и да ми е неудобно за толкова години нямам и един единствен масаж :oops: Някъде бях чел че един масаж може да свали около 3кг.Айде давайте съвет и препоръчайте добър масажист/за предпочитане масажистка :lol: /.Благодаря предварително
Абе то е хубаво по един масаж, ама много скъпо излиза. Иначе 3 КИЛОГРАМА за един масаж. Не съм сигурен, ама май се лъжеш!!!
15.01.05
01:22
ОТ един масаж 3кг направо неми се вярва!Обаче е хубаво!!!
аз съм ходил няколко пъти на масаж и ми действа направо размазващо :D , но е много скъпо. Не беше в София и не мога да ти препоръчам тук mile, ако някой каже някъде по-евтиничко и аз сигурно ще се възползвам ако не е много далече, че то иначе май към 20 лв някъде беше.
Аз не свалих нищо, поне нямам спомен, но и 3 кг просто не си представям, дори и да ги свалиш ще е вода според мен.
Почти всеки ден ми прави гаджето (не че е професионален) но не откривам нещо което може да се отбележи,може би ще го забележа като спра но за 3 кг - доста е това не ми се струва реално даже 1 ми се струва доста
16.01.05
13:26
Масажът е нещо чудесно. Преди тренировка няма смисъл, след масаж ако е релаксиращ , няма да ти се иска да помръднеш. Не съм чувала, чела и виждала (на кантара) след масаж да се смъкват 3 кг. Тук, във Варна, гръб струва 7 лв, цяло тяло между 15-25 лв.
DJ Madman да каже кога е най-полезен, той май е професионалист.
16.01.05
20:37
Здтравеите, първо на въпроса със свалянето
невъзможно е
но масажут има доста повече другиположителни неща
Няма да се спирам на всички видове масажи
защото не ми се pi76e до утре, ще драсна за релаксационния и отморяващ масаж
Това е един оц гледна точка на медицината много важен масаж
не много твърд, средно силен,масаж
този масаж засилва изчистването на тялото от отрови и ;;уморителни вещества’‘. Води до възстановяване на пълната работоспособност и смалява мускулната треска,Той предизвиква едно нормализиране на обмяната на веществата, без значение на кое мисто от тялото е приложен,раздвижва лимфата които на свои ред разкарва и преработва отрови които са се задържали в тялото ни(лактат и ТН.), засилва кръвообращението, и ни повишава аеробня капацитет,
заради капиляризацията която предизвиква,прави се 30 - 50 мин
задължително със масло за масаж
не искам да пиша как се прави защото е неразбираемо и трябват познания по анатомия
сори че някои неща не мога да ги изразя добре на български, ама всичко сам го учил на немски, та затова
Ама отслабване с масаж NO WAY
На въпроса на лина
масажут е винаги полезен
има подготвителен масаж преди спорт , има масаж за паузи по време на спорт, има масаж за сатезаня, има масаж за след състезания, и още сума ти и други
ако имате възможността и правилния масажист, мога само горещо да ви го препоръчам, за всеки случай, качва работоспособността
ps.
DJ MADMAN,благодаря за изчерпателния отговор.Наистина по тази част съм доста бос :oops: Тук разбрах че има масажи с мед,с пудра и незнам си с какви неща още.Не знам точно как ще ми се отрази защото за това време в тренировки/а то не е малко/въобще не съм правил.Мисля да се пробвам вече и за това пуснах тая тема.Благодаря на всички за съветите