10.11.08
15:08
Здравейте. Понеже гледам че гейнърите са доста по-евтини от протеините се зачудих, дали мога да ползвам гейнър, като заместител на едно хранене сутрин преди да отида в университета, за да не се налага там да ям боклуци и в тненировъчните дни примерно и преди лягане за да се възстановявам(обикновенно тренирам към 8 вечерта). Нямам за цел да покачвам килограми и примерно като приемам 1-2 дози дневно да действа възстановяващо или за целта най-добре е да ползвам протеин.
...а дозите на гейнерите видял ли си им ги? С 8-10 дози някой гейнери привършват :)
казано от Стоянчо на 10.11.08, 15:46:
...а дозите на гейнерите видял ли си им ги? С 8-10 дози някой гейнери привършват :)
Има логика в думите ти, защото бях се спрял на Super Mass 4000 7 кг Разфасовка мога да си я взема за 160 лв, но по 150 гр на ден това са 46 този и то ще отиде за месец.
SCIVATION WHEY 10lbs (4540грама) – 190.00лв.
Това май си е по-голяма оферта.
Ако търсиш голямо количество на ниска цена - да, оферта е. Ако обаче търсиш утвърден протеин...е, поне аз не бих избрал тази марка.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.11.08 16:32.
Ако за теб Whey Gold Standard Protein на ON е качествен (виждам го използваш), то горецитирания протеин е само с 4 USD по-евтин в netrition. Сила, вдигайте цената :)
Аз лично съм се запасил и от двата, като моето мнение е ,че и двата са си добри.
Мнението беше редактирано от stivcho на 10.11.08 17:08.
Ползвам Синтракс (допивам), NOW, Оптимум (допивам)...все утвърдени марки. Когато (или по-скоро ако) Сайвейшъна добие добра слава, тогава ще му мисля.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.11.08 17:26.
11.11.08
10:16
казано от qCeka на 10.11.08, 15:08:
Здравейте. Понеже гледам че гейнърите са доста по-евтини от протеините се зачудих, дали мога да ползвам гейнър, като заместител на едно хранене сутрин преди да отида в университета, за да не се налага там да ям боклуци и в тненировъчните дни примерно и преди лягане за да се възстановявам(обикновенно тренирам към 8 вечерта). Нямам за цел да покачвам килограми и примерно като приемам 1-2 дози дневно да действа възстановяващо или за целта най-добре е да ползвам протеин.
Я виж това !
http://www.bodybuilding.com/store/opt/pro.html
казано от Simeon на 11.11.08, 17:47:
За възстановяване, по добре си вземи аминокиселини !
По добре не се обаждай повече...За твое добро е.