12.11.08
20:58
Здравейте,
както много хора и аз имам проблем с качването на кг. Тежа 67 кила висок съм 188,17 години.Нямам време да хода в залите за това правя лицеви,клекове и коремни преси вкъщи.Четох доста от мненията на други и препоръки.Но все пак имам конкретен въпрос на който не видях отговор.Така значи искам да кача 5-6 минимум.Опитвам се от 4 месеца, но колкото и да се тупча не успявам.Сега съм решил да ям яйца по 6-7 всеки ден + кофичка,кофичка и половина кис. мляко.Въпросите ми са много/малко ли са яйцата и има ли смисъл от кис. мляко Боженци3.6% 400грама . Какво друго да ям ? ям пилешко 2-3 пъти в седмицата :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 09:35.
12.11.08
21:13
Когато станеш сутрин си прави по 5 яйца някъде и яж само жълтъците, максимум един жълтък, тъи като е вреден, след тва яж овесени ядки, хубаво е и по 2/3 банана даже 4 да хапваш, ориз/грах, кислели млека по 2 на ден не от 3,2 процента а гледаи да е по нисък процента на масленост , яко пилешко и телешко ве4ер преди лягане е хубаво да ядеш извара, общо взето яж по 6-7 пъти на ден !
Мнението беше редактирано от Mike Tyson на 12.11.08 21:14.
Това, дето си го написал стига за едно нормално или две по-малки яденета. Направи ги поне 4, най-добре 6 такива за деня. И яж месо не 3 пъти седмично, ами 3 пъти дневно. И ходи на фитнес, време винаги има.
П.П. Допълнение за горния пост - яж само пълномаслени млека и не хвърляй жълтъците :)
Мнението беше редактирано от Петко К на 12.11.08 21:16.
12.11.08
21:17
Трябва да намериш някво време да ходиш и в фитнес, или си купи някакви тежести и лежанка в вас, защото само от лицеви и коремни няма да можеш да ка4иш мускулна маса! Трябва да си тренираш стабилно !
казано от Петко К на 12.11.08, 21:14:
Това, дето си го написал стига за едно нормално или две по-малки яденета. Направи ги поне 4, най-добре 6 такива за деня. И яж месо не 3 пъти седмично, ами 3 пъти дневно. И ходи на фитнес, време винаги има.
П.П. Допълнение за горния пост - яж само пълномаслени млека и не хвърляй жълтъците :)
Не хвърлай жълтъците - означава да ги ям ли ? :) само забравих да кажа че тренирам кик бокс но от 1 месец съм спрял поради контузия и няма да тренирам около още 1 месец ако мога сега да кача кг. :) А яйцата е хубаво да ги ям до към обяд някаде нали така ? :) А вместо извара може ли да ям кис. мляко преди лягане да има с какво да се храни организма ми през ноща илии ? :)
Мнението беше редактирано от pRoTest на 12.11.08 21:42.
казано от pRoTest4o на 12.11.08, 21:40:
Не хвърлай жълтъците - означава да ги ям ли ?
Да.
казано от pRoTest4o на 12.11.08, 21:40:
А яйцата е хубаво да ги ям до към обяд някаде нали така ? :)
Сутрин, обяд, вечер - по всяко време.
иска се постуянство неможе таи да кажеш искъм 4-5 кг и хоп имаш ги в себе си както си трагнал може да ги качиш кг ама не ММ
13.11.08
15:26
казано от Mike Tyson на 12.11.08, 21:13:
кислели млека по 2 на ден не от 3,2 процента а гледаи да е по нисък процента на масленост , яко пилешко и телешко ве4ер преди лягане е хубаво да ядеш извара, общо взето яж по 6-7 пъти на ден !
Според мен не е много добре млякото да е със нисък % на масленост :)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 13.11.08 15:26.
13.11.08
17:10
Ами той е хардгейньр-има нужда от пьлномаслено мляко,а мазнината в жьлтьците много ще му помогне с качването на маса.
казано от Arni91 на 13.11.08, 15:07:
иска се постуянство неможе таи да кажеш искъм 4-5 кг и хоп имаш ги в себе си както си трагнал може да ги качиш кг ама не ММ
Ами аз от 4-5 месеца съм постоянен :) въпроса е че тренировката ми по кик бокс е за издръжливост и за това ми е много трудно да кача кг. За това ако някой може ми каже какво да ям? Arni91 а защо да не кача мискулна маса мисля че е точно обратното няма как да натрупам мазнини тъй като по-принцип тренирам 5 пъти на седмица и се потя доста правя много повторения на всичко .Аз си мисля че бих качил бавно ,но чиста ММ и да направя релеф. А във вкищи освен лицеви,клекове и коремни(аз правя крънчове) какво друго полезно упражнение мога да правя ?
Човек най-трудно се научава да яде. Лесно е да вдигаш особено с терниор , който ти казва всичко , но неядеш ли просто подобре спри да дигаш. Аз ще ти кажа какво права . Не съм мн ук в сферата на храните . но знам някои неща. Сутрин цъкам извара , яица , овес , миусли .Като се сетя ям извара мн често . Като се сетя ям извара мн често . Задушени картофи също ям . Като излезеш с приятели вместо да ядеш джобове или дюнери по добре си вземи един шоколат с цели ядки . Ядките са мн полезни . особено бадеми,фастъци , лешници , соя . Ако през деня почусваш глад няма проблеми да ядеш пак миусли или такива работи . Вечерта задължително яж месо . На мен ми е мн голям проблем щото мн мн не обичам освен пилешко . Така по тоя начин към 8 малки ядения ти се събират на ден . Свиква се след като стомаха ти се е разширил . А за киселото млеко Яж с тонове ако искаш :) Няма проблем да повтаряш някой от яденията стига да не оставаш гледен . По добре е от нищо и естествено разбери коя храна е полезна и коя не . Има доста статии , които могат ти помогнат !