09.11.08
11:30
Искам да попитам дали има смисъл от това да давам 100-130 лв за бустер или мога да си зема само ААКГ.Ще ми свърши ли същата работа както другите ?Някак не ми се иска да се набутвам още кинти щото като сложа чертата и те заминали 450лв(имам 20либри Американ уей и Греен Маг).
09.11.08
13:07
Вземи си по евтин бустер има и такива по 70 лв , но според мен бустера има доста неща и е по добрия вариянт. Има на Сайтек мисля струваше 80 лв на USA biotech Nitroks teraphy 70 лв.
09.11.08
13:11
Виж и анимал пъмпа каква му е цената.
Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 09.11.08 13:11.
09.11.08
20:56
казано от Rock_acdc на 09.11.08, 13:11:
Как ти се струва едно сравнение между Анимал пьмп и НО Експлоуд.Кое би предпочел?
10.11.08
04:42
Тотално различни продукти са двата
10.11.08
12:14
казано от Сила БГ на 10.11.08, 04:42:
Тотално различни продукти са двата
Е предполагам че са различни,но чак пьк тотално.Нали и двата са азотни бустери
10.11.08
14:44
Ориентирах се към тези продукти:
ASN-XTREME PUMP
EST NO Xtreme(малката опаковка)
INTERACTIVE - N.O.K.O.
Спрях се на тях главно заради цената.Искам да ми кажете кое ще е най-добрият вариант от тези трите.И също имам въпрос дали може да се пие само преди тренировка в по-големи дози,а в нетренировъчен ден да не се приема
10.11.08
19:39
Ще се изкаже ли някой или не ?
10.11.08
19:57
казано от nedko petrov на 09.11.08, 20:56:
казано от Rock_acdc на 09.11.08, 13:11:
Как ти се струва едно сравнение между Анимал пьмп и НО Експлоуд.Кое би предпочел?
Аз лично no explode, ще изглеждащ по напомпен, другото ще те прави по твърд
10.11.08
20:10
казано от tra^la^la на 10.11.08, 14:21:
Пъмпа е креатинов матрица и бустър в едно.Много различно от Но-Експлоуд.
Моля хора които не са наясно с някой вьпрос да не вземат отношение.И двата продукта са азотни бустера и двата имат креатинова матрица.
казано от nedko petrov на 10.11.08, 20:10:
Моля хора които не са наясно с някой вьпрос да не вземат отношение.И двата продукта са азотни бустера и двата имат креатинова матрица.
Аве ей голяма уста,много ти знае дрънкалото .И в други теми,постоянно чета колко много разбираш.
Нокса е само азотен бустър-креатина е малко в него.
Анимала е и двете.Земи почети,не се прави на много ербап.
11.11.08
02:03
казано от tra^la^la на 10.11.08, 20:37:
казано от nedko petrov на 10.11.08, 20:10:
Аве ей голяма уста,много ти знае дрънкалото .И в други теми,постоянно чета колко много разбираш.
Нокса е само азотен бустър-креатина е малко в него.
Анимала е и двете.Земи почети,не се прави на много ербап.
Мери си приказките,тьпанар.Само си виж правописа-в бьлгарския език няма думи”аве’и ‘земи”.
Вземи ти почети малко-производителите на Нокса са го написали много ясно на опаковката-цитирам“Muscle Wolimizing Creatin Matrix”.Виждам че си много зле с бьлгарския и ми е ясно че току-що написаните от мен думи на английски нищо не ти говорят,та затова накратко ще ти подскажа че последните две думички на родния ми език значат точно това което ти каза че го няма в Нокса,а именно-”Креатинова матрица”И защо реши че креатина е малко,кой глупак ще го сложи в продукта си при положение че няма полза от него.А между другото те не посочват точното количество на креатина и на опаковката е описано сьдьржанието на една льжичка а самия сьрвинг е 2,3.И затова сьм сигурен че е нещо ново за теб.
И кажи ми кьде сьм вземал отношение по някоя тема,а сам грешил тотално.
11.11.08
10:01
За да се разреши спора помежду ви нека Валио се вкл. по темата и ни разкрие какво е колкичеството на креатин в една доза Нокс.
11.11.08
10:15
Количеството креатинова матрица в No-Xplode AVPT в една доза е 750мг. В старата версия беше 500мг
11.11.08
10:47
Хахахахха Недко ти добре си чел какво пише баце ,обаче май 0.75гр креатин е доста далече от това за което ти говориш.Благодаря на сила за отговора.
11.11.08
11:55
казано от immortal88 на 11.11.08, 10:47:
Хахахахха Недко ти добре си чел какво пише баце ,обаче май 0.75гр креатин е доста далече от това за което ти говориш.Благодаря на сила за отговора.
750 в една доза,но препорьчителния прием е 2,3 дози,т.е льжици-2,250 на прием сравнено с 3.00 в Анимала не е голяма разлика
Сладур недков,прави ми впечатление,че когато хората нямат много какво да кажат(да се заядат)се хващат за правописа :-)
Аз нарочни ги написах думите,за да се изразя по-остро към теб,защото ме дразниш с грешните си изказвания относно Но-експлоуд и Пъмп.
Да уточним-Анимал пъмп е креаниова матрица и азотен бустер в едно.Но-експлоуд е само азотен бустер,въпреки,че ома 0,75 гр креатин в дозичка,затова и от БСН препоръчвали уж да се комбинира с още креатин-СеллМасс,ама това е ефтин номер само да ни измъкнат паричките ;) НАЛИ ?
Така...може би Вальо от БСН ще се изкаже и той за финал? :)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 11.11.08 12:40.
11.11.08
13:02
Колко точно е креатин в нокса - достатъчно! -Достатъчно за да има моментен ефект върху тренировката; достатъчно за повишаване на силата на месечна база.
БСН е известна с това че пази ревностно точните пропорции във формулите и не очаквайте да споделят каквото и да е около състава. Споделяли са ми че в старата формула при маскимална доза се равнява на дозата в селмас, тоест 3лъжици=3грама, или грам за лъжичка. Мога да предположа че в новата е 1.5гр/лъжица по тази логика. Всичко останало е спекулация в малоумните американаски форуми.
http://store.bsnonline.net/faqs_expanded.html?id=3&cat=N.O.-Xplode&upc=834266009404
Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 11.11.08 13:03.
11.11.08
22:08
казано от tra^la^la на 11.11.08, 12:40:
Сладур недков,прави ми впечатление,че когато хората нямат много какво да кажат(да се заядат)се хващат за правописа :-)
Аз нарочни ги написах думите,за да се изразя по-остро към теб,защото ме дразниш с грешните си изказвания относно Но-експлоуд и Пъмп.
Да уточним-Анимал пъмп е креаниова матрица и азотен бустер в едно.Но-експлоуд е само азотен бустер,въпреки,че ома 0,75 гр креатин в дозичка,затова и от БСН препоръчвали уж да се комбинира с още креатин-СеллМасс,ама това е ефтин номер само да ни измъкнат паричките ;) НАЛИ ?Така...може би Вальо от БСН ще се изкаже и той за финал? :)
Аз все още не сьм сьгласен че от креатина в Нокса няма полза.И мисля че Валентин го потвьрди,но както и да е.Спора ни може да продьлжи вечно.Ако сьм те обидил с нещо извинявай.
12.11.08
12:57
Не останахме много хора в тоя форум , които пишем редовно, сега остава само и да се скараме. Хайде да не го правим моля. Относно това , колко има никога не може да сме сигурни. Тези които се занимват професионално, взимат всичко по отделно. Така са сигурни , набавят си и точно това колкото им трябва. Но за да си купиш всичко отделно трябват много пари, а за да дадеш по малко пари просто ще се наложи да се довериш. Не , че една кутия нокс е много евтин за нашите стандарти , но е сравнително по евтин от всичко по отделно. Просто към самия Нокс , тези които се съмняват , че няма достатъчно креатин да си купят малко етил естер и готово. Но пак казвам , че от големи дози едва ли ще постигнеш някакъв кой знае какъв фрапиращ ефект, понеже тялото си има лимити за усвояването на тези неща. Професионалистите усвояват всичко, понеже ползват хормонални препарати ...
13.11.08
16:56
казано от Rock_acdc на 12.11.08, 12:57:
Не останахме много хора в тоя форум , които пишем редовно, сега остава само и да се скараме. Хайде да не го правим моля. Относно това , колко има никога не може да сме сигурни. Тези които се занимват професионално, взимат всичко по отделно. Така са сигурни , набавят си и точно това колкото им трябва. Но за да си купиш всичко отделно трябват много пари, а за да дадеш по малко пари просто ще се наложи да се довериш. Не , че една кутия нокс е много евтин за нашите стандарти , но е сравнително по евтин от всичко по отделно. Просто към самия Нокс , тези които се съмняват , че няма достатъчно креатин да си купят малко етил естер и готово. Но пак казвам , че от големи дози едва ли ще постигнеш някакъв кой знае какъв фрапиращ ефект, понеже тялото си има лимити за усвояването на тези неща. Професионалистите усвояват всичко, понеже ползват хормонални препарати ...
Сьгласен сьм с теб:)