14.11.08
08:48
Здр :) значи решил съм да започвам да ходя на фитнес,но тренирам муаи тай от понеделник до петък.В залата по муаи тай има някои уреди,но са малко и няма мн дискове,аз си дигам там,но искам нещо повече.Та въпроса ми е мога ли да ходя 3пъти на фитнес и 5 на муаи тай за една седмица?Нз дали е важно,но да кажа че съм на 14 години 56кг 177-178см.
Темата беше редактирана от GUDZO на 14.11.08 10:32.
14.11.08
09:02
Ти можеш да ходиш и по 7 пъти на едното и 7 пъти на другото,но не казваш каква ти е целта. Трудно ще качиш мускулна масам с тоя натоварен график ми се струва.По добре отдели внимание на храненията, отколкото на фитнеса.
3 пъти фитнес и 5 пъти муай тай за една седмица??? Първо си определи целите. Какво искаш да постигнеш - добра ОФП, добра визия, перфектна състезателна форма?
Възрастта ти определено има значение, особено за разсъждениятата ти. 8 тренировки за 7 дни.........На никой не препоръчвам да тренира всеки ден. На твоята възраст възможностите за възстановяване са в пъти над моите да речем, но все пак си е прекалено. По интересувай се от треньора какви упражнения да правиш след всяка тренировка или в някои не тренировъчни дни, но се щади поне малко.
Мнението беше редактирано от sportist на 14.11.08 09:55.
Еми искам добра форма :) значи аз там в залата след или преди тренировка дигам разделил съм си упражненията и даже всеки път когато ходя дигам и нямам никакви проблеми(тоест не се уморявам мн)това го правя около 4-5 месеца,има някъкъв ефект :)
Значи си на прав път, само те съветвам и тренра да питаш за някой и друг чалъм!
22.11.08
15:08
рано ти е
22.11.08
20:59
Има абсолютно същата тема:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34835/