14.11.08
10:32
Имам три-креатин малат и глутамин на Scitec, а също така и суроватъчен протеин. Как да ги приемам най-рационално? Мисля в събота и неделя да не вземам добавки. Дали би било фатално. Тренирам 4 пъти седмично .
Всичките преди и след тренировка, а глутамиан и преди лягане. В събота и неделя какъв е проблема да се взимат добавки?
Финансов .. но все пак .. ако е безмислено така .. ще ги вземам както трябва. А в нетренировъчни дни поне може ли да се взимат по една доза ..
казано от nfgs на 14.11.08, 13:57:
Финансов .. но все пак .. ако е безмислено така .. ще ги вземам както трябва. А в нетренировъчни дни поне може ли да се взимат по една доза ..
ДА БЕ.СПокойно!ТО в нетренировъчен ден нямафайда и да ядеш...само парите сза глупости ще си даваш яяяя..
Какви са тия глупости... силата ви го казаха 1 милион пъти - добавките се пият по предписание без да се жалят - като ги пиеш през ден и ефекта ще е наполовина ако изобщо има. Събираш 100-200-300 лева и когато имаш пари тогава си купуваш качествени добавки, пиеш ги както трябва и ефекта е налице
Иначе най-рационално е да ги пиеш само всеки втори понеделник в месеца. Това важи за всички добавки ;)
14.11.08
20:47
Тялото се вьзстановява и расте когато си почиваш,с добавките ще му помогнеш в това.
15.11.08
11:04
казано от nfgs на 14.11.08, 10:32:
Имам три-креатин малат и глутамин на Scitec, а също така и суроватъчен протеин. Как да ги приемам най-рационално? Мисля в събота и неделя да не вземам добавки. Дали би било фатално. Тренирам 4 пъти седмично .
Е е е е е не се научихте и не се научихте ,че добавките НЕ СЕ ПЕСТЯТ ,специално тези се пият всеки ден и в дните в които не тренираш също . Три -креатин малата както пише на етикета !
В скоро време очаквам въпрос , мога ли да пия добавките само в събота и неделя и ще има ли ефект от такъв прием на добавки ? :lol:
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 15.11.08 11:05.
15.11.08
17:36
Трикреатина и Глутамина изобщо не трябва да ги щадиш и си ги пий всеки ден по определеното време.За протеина мисля че не е голямо чудо ако пропуснеш да го пиеш в някой нетренировъчен ден,но само при добро хранене.Иначе него си го пий преди и след тренировка задължително
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 15.11.08 17:37.