13.11.08
12:02
Става въпрос за този продукт на нутрим http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/19/
На няколко пъти съм го срещал в Пикадили и Била. Нуждая се от витамини и подсилване на имунната система. Какво е вашето мнение? Продукта е Български, но не изглежда чак толкова лош. Една опаковка съдържа 60 капсули, а пише да се пие по една, две максумум на ден. Това ще рече, че с една опаковка ще изкарам два месеца. Мога ли да го комбинирам с други витамини?
Ако може някой който го е пил да си каже мнението. кажете ако знаете и някакви други хубави витамини на добра цена.
Ще използвам цитат от твоят подпис “... но успеха е неизбежен” - Това би станало факт, ако наблегнеш на нещо много по-силно и професионално! Твърде лежерни са тези витамини, особено за идващите тежки месеци. ;)
казано от Питона на 13.11.08, 12:09:
Ще използвам цитат от твоят подпис “... но успеха е неизбежен” - Това би станало факт, ако наблегнеш на нещо много по-силно и професионално! Твърде лежерни са тези витамини, особено за идващите тежки месеци. ;)
Ти имаш голям опит. Препоръчай ми нещо. Искам да отбележа, че съм още на 16 и едва ли “по силните” неща ще са подходящи за моя организъм.
13.11.08
18:26
При витамините проблема е усвояването. Дали се усвояват или не? това е въпросът. Има една сентенциуя ,която много често се използва тук “каквото ядеш такъв си” , според мен леко трябва да се префразира ” каквото усвояваш такъв си “. Както и да е по темата, има продукти с по високо съдържание на витамини и минарали, често това не ги прави по ефективни от други с по ниска концентрация. Като цяло организма има нужда от определено количество витамин на ден и гледай да си го набавяш от храни богати на витамини и евентуално може да добавиш и като хранителна добавка. Но предполагам , че витамините ти са по малак проблем в сравнение с набавянето на протеин. Това което изгражда мускула е имено протеина и ако не си набавяш чрез храната нужното количество е хубаво за зимния сезон да си вземеш някакъв протеин който ще ти е от полза. Разбира се няма да ти замести яденето, но ще ти е от полза и помощ във възстановителните процеси след тренировка. Акло целите ти са мускулна маса гледай да наблягаш и на храните богати на сложни въглехидрати .. успех
Добри витамини за мен са..Анимал пак .. и опти мен... А доколкото за тези на нутрим..аз бих си купил витамините по-отделно...примерно.Калмацин...Вит А Е Ц ...рибено масло...Б комплекс....може и Б 12 да вземи6 Тези на нутрим са като Центрум.Мн ниско садържание на витамини и минерали
13.11.08
19:31
казано от emzo на 13.11.08, 19:21:
Абе тая фирма не фалира ли бе ? Още ли има ценители на Българското ?
Не, дори са направили нови продукти :D.
Тези витамини са слаби. Избирай межди NOW Adam, opti-men, Orange triad, Ultra mega gold на GNS.
казано от Стоянчо на 14.11.08, 11:22:
Тези витамини са слаби. Избирай межди NOW Adam, opti-men, Orange triad, Ultra mega gold на GNS.
Аз си ги купих. нищо минал съм се с 5 лв голяма работа. Можеш ли да ми кажеш на какви цени вървят горе долу витамините който изброй.
14.11.08
21:04
Нищо не може да се сравни с Анимал пак.