кратки впечатления от употребата на 3-ад + хемадрол

15.11.08
10:23

Здравейте,

Надявам се няма да го възприемете като реклама, защото целта на тази тема е да изкажа кратките си впечатления от цикъла който правя с Est hemadrol + AX 3-ad. Първо малко за мен:
21 години,
2 години тренировки в залата (5 години плуване преди това)
стартова форма : 92 кг, 18 % телесни мазнини
изходна форма : за сега 96 кг, видимо са намалели телесните мазнини но мисля да ги измеря отново след края на цикъла след 5 дни.
Ползвани продукти по време на цикъла: 3-ad, hemadrol, Scivation Xtend, Scivation Whey, Syntrax Matrix, всякакви изотонични напитки преди всяка тренировка.

Искам да споделя, за този цикъл, че наистина останах невероятно очуден. Проблема ми винаги е бил изграждането на добра форма и изгарянето на мазнини. Лесно качвам маса поради бавният си метаболизъм след кратката пауза от плуването и старта с фитнеса. Още след първата седмица употреба на продуктите почувствах невероятно напомпване след тренировка. По принцип съм подръжник на чисто изпълнените повторения и никога не падам под 9 повторения за серия. На 2-рата седмица вече правих 9 повторения на лег с 10 кг повече от колкото преди цикъла. Ще се опитам да кача и снимки за преди и след. Освен напомпването мога да кажа, че определено имах повече енергия по време на тренировката, либидото естествено е на макс през целия цикъл, освен това интересното е, че вените изпъкнаха след 2рата седмица тренировки, появи се лека промяна в сепарацията към добро. Сепарацията на раменете е много по - добра, както и самото им напомпване, въпреки проблемите, които имам с лявото си рамо(боли ме страшно много от една контузия по време на лег). Поради факта, че исках високи резултати стресирах мускулите си всяка тренировка с цел по - бърз мускулен растеж. Всяка тренировка сменях упражненията, въртях ги, сменях повторенията, играх си с почивките. Резултатите бяха невероятни - не мога да си облека дрехите от напомпване след тренировка. Възстановяването е в норма, дори леко завишено, имайки предвид че взимам и по 3 дози Xtend на ден. Наистина този цикъл ме хвърли толкова напред, че чак ме е страх да се замисля. Съжалявам, че на повечето хора ще им прозвучи като реклама, но това е самата истина за мен, мога да кажа и хранителният план който съм спазвал ( винаги се храня строго поне по 5 пъти на ден) като се има предвид, че си позволявах волности като пици, спагети с сметана и други такива не съм качил мазнина поне видимо. Всички около мен казват че изглеждам напомпан дори в дрехите. Надявам се да успея да запазя резултатите си и да съм помогнал на хората във форума, които нямат информация за продуктите. Единственият страничен ефект беше омазняването на кожата при мен, както и лекото акне, свързано с повишаването на тестостерона в кръвта.

Който има някакви въпроси да се чувства свободен да пита, как съм се чувствал или нещо подобно. Обмислям да си направя и пълни изследвания въпреки, че ми се струва, че няма да имам проблеми. Имах желание още по стриктно да следя какво става с мен по време на цикъла, за да дам повече информация, но за съжаление работя много и не ми остава много свободно време.

P.S. Ааа и да не забравя, че имах проблеми със съня(липсата на сън) поради факта, че всеки ден ми се налага да ставам в 5:30 , 6 и да си лягам не по рано от 22:30

15.11.08
12:32

Това не са ли някакви прохормони?

Мнението беше редактирано от emzo на 15.11.08 21:22.

15.11.08
13:03

Браво за ревюто.Отдавна чакам някой да напише нещо за тези продукти.Въпросите са ми какви дози взимаш и по 1 опаковка от всеки продукт ли ти е цикъла?
PCT?
Някакви промени в психологичен аспект почуства ли?
Снимки не забравяй да качиш ,както и резултати от изследванията.

15.11.08
13:05

Чакаме снимки преди и след ;)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.11.08 13:05.

15.11.08
17:06

Ами какво да ти кажа AlexK някак на моменти съм се чувствал доста нервен и не на мястото си сякаш искаш нещо да се случва. Но това е нормално. Дозите ми са по 6 3-ад и по 2 хемадрол на ден за 45 дни. PCT-то ще е от 6-оксо и някакъв тестостеронов буустър още не съм свършил цикъла и не съм решил точно. Ще кача снимки при първа възможност. Искам да кажа, че и Питона има заслуга в цялата работа. Респект. За снимките и изследванията се надявам да имам време да ги кача, че напоследък от работа не мога да и да се храня - дразнещо е.

15.11.08
20:10

Ще моите ли да дадете малко инфо за 3-ад то  и Ест Хемадрола , до колкото знам са харкор добавки , ма дайте не6то по обстойно ако може .

СБ

15.11.08
20:13

И тук във форума, и в нашия сайт има ПОДРОБНА информация за всеки продукт как действа. В темата за вносители и производители съответно на FAST ACTION PHARMA и Anabolic Xtreme има абсолютно продробни и пълни описания.

15.11.08
21:04

ок мерси ся ще ги проверя

15.11.08
21:11

Намерих квото ми тряа6е ма все пак искам да попитам има ли страни4ни ефекти от приема на хардкор добавките и по специялно на тези двата ?

СБ

16.11.08
05:32

В профила ти визях, че ти си на 17 години. А и като ти четох предишни менния твърдо оставам с впечатлението , че НЕ СИ готов за този тип продукти. За да извлечеш максимална полза от тях има много други компоненти, които оказват влияние. А както е писал и iasen, той е ползвал доста стабилно протеин, имал е сериозна подготовка и преди това.

16.11.08
08:54

Относно протеина и другите добавки наистина след храненето са много важни! На мен ми се събира около 6,5 кг протеин за 45 дни, което не е никак малко.

ГН

16.11.08
09:31

казано от iasen на 16.11.08, 08:54:

Относно протеина и другите добавки наистина след храненето са много важни! На мен ми се събира около 6,5 кг протеин за 45 дни, което не е никак малко.

Точно в такива дози и аз обичам да пия протеина, стига да мога да си го позволя. Е, дори и да мога, за тези 45 дни бих се ограничил от чисто удобство с една 10 лбс, защото н ползвам прохормони, едва ли повече би се усвоило.

Все пак, защо не изчака още 3-4 години? Или учиш в НСА?

16.11.08
10:30

Не уча в НСА. Просто имах желание да видя прогрес и го направих. Не мога да кажа, дали е била правилна постъпката ми или не. Просто така съм го поискал, преценил съм рисковете и съм взел решение. Надявам се да не е грешно. За 45 дни изпих около 10 лбс. уей и около 3, 4 лбс Матрикс. Нямам представа точно колко съм усвоил правилно.

16.11.08
11:27

Ясене значи ако правилно съм разбрал си ползвал по 3 опaковки от 3АД и Хемадрол?
И още един въпрос- телесните мазнини сега колко са ти?
А и нещо не разбрах какъв точно хранитлен режим си спазвал като цяло?

Мнението беше редактирано от AlexK на 16.11.08 11:31.

16.11.08
11:42

Ами да правилно си разбрал - по 3 опаковки.
Нямам идея колко са мзнините в момента, видимо изглеждам по нацепен, ще ги измеря при първа възможност.
хранителния режим беше дело на Питона, възползвах се от една негова програма, като малко я преправих за себе си тъй като не ми пасваше съвсем. Общо взето се храних разнообразно по много пъти на ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1