2 vaprosa

Темата е заключена.

08.03.04
16:35

Zdraveite!
1.iskam da se informiram za uprajnenieto na me4kata, kazaja mi 4e e dobro za masa na grub.Taka li e?dai te mi primeri za programa.
2.Ami neshto po4nah da piya surovi yaica, v na4aloto si mislej 4e shte mi e gadno no sega daje mi e po lesno da izpiya 3 yaica sutrinta vmestoda parja(ne me marzi no gi poemam po barzo).Iskam da znam dali moga da si navleka nekav hranitelen problem i dali se usvoyavat dobre v organizma.
Treniram ot mesec, no sam po4nal predi 1godini s golyami prekasvaniya.
183sm 85kg 4isti.80lejanka max(tuk sam zle) 35biceps.tezi rezultati sa s kromni,no sega zapo4vam nanovo i ne sam pil nito proteini, creatin ili himiya.
mersi :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:14.

08.03.04
20:22

nikolay, мечкаа, или гребането с Т-щанга, както още е известно, е доста добро за маса в гърба. Всички  гребни с движения със свободни тежести са добри, дават доста плътност в гърба.
Да пиеш сурови яйца е за предпочитане пред това да ги пържиш. Не вярвам да си навлечеш каквито и да е било проблеми от това. Освен това, хората, които приемат повечко белтъци на ден, ги пият суроби. Освен това не пии целите яйца, а само белтъците, като добаваш по 1 жълтък на 4-5 белтъка.
Успех !!!

KO

29.03.04
19:51

[quote author=“Eclipse”]nikolay, мечкаа, или гребането с Т-щанга, както още е известно, е доста добро за маса в гърба. Всички  гребни с движения със свободни тежести са добри, дават доста плътност в гърба.
Да пиеш сурови яйца е за предпочитане пред това да ги пържиш. Не вярвам да си навлечеш каквито и да е било проблеми от това. Освен това, хората, които приемат повечко белтъци на ден, ги пият суроби. Освен това не пии целите яйца, а само белтъците, като добаваш по 1 жълтък на 4-5 белтъка.
Успех !!!

vij sega do nqkade si prav za me4akta da no za qizata ne si.Tai kato toi nemoje da znae tezi qica na kolko vreme sa ot magazina taka moje da si navle4e mnoo gadni problemi primer za tova e samonela prosto trebe da sa dosta presni i da sa si koko6kite na selo nai-doore :wink:

LE

29.03.04
21:32

Мечката не е нито добро нито лошо упражнение,всичко е индивидуално
Къде ги взе тия килограми на тоя ръст пък само 80лежанка и 35 бицепс.Аз на 70 кг на твоя ръст вдигах 85 лег и 37 ръка :shock: 
Аз яица не ям,но да ти кажа че въобще не е добре да се пият сурови яица-1.първо се усвояват много слабо в сравнение с варените,2-ще се натровиш ил загинеш/

30.03.04
00:28

Gledai sa vseki vdiga strogo individualno i ne vinagi horata koito vdigat golemi tejesti izglejdat dobre.Bih iskal da te vidya shtoto ne vyarvem 4 si tozi negar.A za tejesta sa she ti kaja, prosto imam mnogo malki kosti i tendovaginit na kitkite i tova koeto vdigam e triumf za mene i sam siguren 4e vseki drug shte se napiekae ot bolkite koito se izpitvat s takav problem.
No nikoga ne sam ostavil bb,shtoto znam 4e shte uspeya da postigna tova koeto iskam, bez himiya i medikamenti.
AKIRAMENAI=Nikoga ne se pradavam :twisted:

LE

30.03.04
00:38

Вземи напиши че имаш ТЕНДОВАГИНИТ преди да искаш някакъв съвет.
И след като имаш такива проблеми защо въобще даваш резултати и мерки(какво точно очакваш)?

30.03.04
00:57

Kakvo e tendovaginit? Nikolay na kolko si godini?

30.03.04
03:01

mnogo prosto ,za men tova ne e problem za tremirane zashtoto sam mnogo motiviran,ti si tozi koito pita zashto sa mi slabi myarkite.Az ti otgovaryam zashto,no za men tova e prosto malko ograni4enie koeto ne mi pozvolyava da imam barz progres, no ne mi pre4i da treniram(pone v moya slu4ai).Az se lekuvam i si vzimam obezbolyavashti i se ma4a malko po malko v zalata.Na 21,no ne sam se zanimaval nikoga aktivno,samo malki periodi ot vreme.Po princip racete sa mi slaba grupa, no ima i drugi muskuli nali?davam gaz na krakata,garba,korema…
sas zdravee :twisted:

30.03.04
11:57

Мечката е суперупражнение за маса.Не знам дали си пробвал гребане от дьска,сьщо много добро  и малко позабравено упр.за маса.Що се отнася до суровите яйца сьм на мнение че може да ги пиеш, ако ще пееш някьде.По-добре ги пьржи с малко мазнина и отдели белтьците.При термичната им обработка много от отровите се махат :cry:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1