за големите раце

17.11.08
01:33

Едната ми ръка(лява)е по голяма от другата,какво да правя за да ми се изравнят

TQ

17.11.08
06:53

Продължавай  да ги тренираши след някоя година може да ти се изравнянат-не е сигурно има много културисти на които 1 бицепс е с 5-6 см по малак от другия така 4е за това не тряабва да ти пука иии позираи само на ляво.

Мнението беше редактирано от tqnata на 17.11.08 06:54.

Чак пък 5-6см не ми се вярва,но по 1-2 см може да има разлика.Като правиш упражнение, при което редуваш ръцете, започвай с по-слабата ръка, но не е сигурно дали ще се изравнят.

17.11.08
12:00

казано от ivan на 17.11.08, 01:33:

Едната ми ръка(лява)е по голяма от другата,какво да правя за да ми се изравнят

Да проявиш търпение, защото с времето ще спре да ти пука ;) Не прави грешката да натоварваш едната (”изоставащата”) повече от другата.

BU

17.11.08
12:22

Единственото, което можеш да направиш е това, което ти каза Данчо - прави повече упражнения с дъмбели, за да натоварваш ръцете равномерно и винаги започвай от по-слабата.

Надали някой от околните покрай теб ще забележи, че едната ти ръка е по-голяма, така че както каза Стоянчо след мн кратко време ще спре да ти пука. Пък и не каза в см колко е разликата :)

AL

18.11.08
08:51

Споко и при мен е така дясната е 1 см по голяма.

19.11.08
11:28

Повече базови упражнения и са оправиш

ZE

20.11.08
21:45

sorry 4e pi6a taka no nqmam fonetika na kompa a klaviqturata mi e s nekvi qroglifi a ne s bulgarski bukvi i nikade ne vidqh ot tuka da se smenq ezika…BTW spored mene ako lqvata ti ruka e po silna ot dqsnata pri pompaneto s lost tq pove4e se izmarq cukai si pove4e s dumbeli i sledi pravilnoto izpulnenie to4no za dqsnata ti za6toto moje po nepravilno da go pravi6 kakto az s lqvata primerno i taka mi izostava.uspex
Петко К - форума има Кредор! Редактирай си мнението на кирилица.

Мнението беше редактирано от Петко К на 20.11.08 22:01.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1