Кой протеин е по-добър?

15.01.05
15:49

Значи, в момента на пазара има доста разновидности на всякакви хранителни добавки, съответно доста от тях са боклуци! :lol: Ясно ми е, че гаранция за качеството на определен продук е фирмата производител, но въпросът ми е как мога аз сам да определя кое е добро и кое не :?: Конкретно говоря за протеина, ако може някой да ми каже какво трябва да съдържа един добър продукт, в какви проценти, грамажи и т.н....Идеята ми е, като погледна етикета на опаковката, да разбирам нещо, а не само да виждам изброени имена на елементи и цифри...Благодаря предварително :wink:

15.01.05
20:21

Както казва Насър Ел Сонбати в едно интервю публикувано във тогавашния вестник “Мускули” - “за мен добрият протеин трябва да се разтваря лесно и да има добър вкус”.
Зависи точно какво искаш, защото на пазара има наистина изобжилие от протеинови източници и добавки, които са за всички видове цели, които ние купувачите си поставяме!@ Така че опиши точно от какво имаш нужда, до каква цена и т.н. Ако не аз, то всеки един от не малкото компетентни хора тук, ще ти помогне!
Използвай ЛС или се поразрови из сайта на бб-тийм, където има страхотни въвеждащи материали. Не е излишно и да си купуваш всичките списания на българските издатели за културизъм, както и да нахалстваш за безплатните каталози на Оптимум, Мусаши, Юнивърсъл,  Джей Кей, Нутрим, АББ, Сатурн, Масъл тек, Био-тек и т.н. по специализираните магазини за добавки из цялата страна. там има полезна информация за добавките и кои протеин точно за какви цели се използва!
Успех и дерзаи - воля и постоянство! По-малко пари  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1