17.11.08
19:20
17 години Стаж почти 2 години .Телесен тип 2/3 ендоморф и 1/3 мезоморф се самоопределям.
Режима в който понакога има леки промени ,но общо взето следното:
Сутрин 7:30 3 цели яйца+50 гр сирене+50-100 гр овес+1 кисело мляко или 300-400 мл прясно
На даскало голямото междучасие 10:45 Тостер от вкъщи със малко кашкавал и 100-тина гр пилешко пушено филе+40-50 гр орехови
ядки
13:30-14:30 Обяд 200-250 гр пилешка паржола+100тина гр ориз или макарони,картофи+2 филии с фъстъчено масло
тренировка към 15:30
Следтренировъчно ядене Протеинов щейк 50-60 гр сурватъчен протеин около 70%-тов май беше+2банана или 50 гр стафиди или 2 шоколадови фафли тука си разнообразявам
Между следтренировяното и вечерята малко мляко или сандвич с кашкавал/шунка или сирене няква закусчица общо взето
Вечеря 19:00
Обикновено 200-250 гр пилешко или от време на време някаква риба+няква салата
22:30- Гадния шейк от около 200 гр извара
Общо взето Вечерята понякога има малки разлики но кво да се прави.Обикновено е пиле или риба за мен,за мама и тати друго кибабчита например :Д
Приемам критики и коментари
Темата беше редактирана от Велико Иванов на 17.11.08 19:25.
НЗ ЗАщо храня се малко по добре горе долу същата диета само 4е на голямото ходя да ям на стола пил.филе с 200гр картофи а сам 65 кг и пия и креатин и глутамин + протеин ама не6то не ми варви.не 4е не раста ама бавно :)
СЛед тренировка гледам имаш някакво време до “вечеря”.Недей така-след трен.вкарваш протеин и бърз въглехидрат и като се прибереш ядеш-не чакай.И включи комплексни въглехидрати в това меню(както си писал 20025-гр месо с ориз или нещо си още).
И яж повече ядки.Добър източник на хубави калории са ;)
Поздрави!
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 18.11.08 07:24.
17.11.08
21:14
Защо не изпиеш 20 грама от следтренировьчния шейк преди залата.И без това не можеш да ги усвоиш тези 50.60 грама.
18.11.08
09:08
70% от 50гр = 35гр протеин; 70% от 60гр = 42гр протеин
18.11.08
12:35
кога да вмъкна още ядки и какви ? и какво искаш да кажеш с КОМПЛЕКСНИ ВЪГЛЕХИДРАТИ какво да прибавя към менюто
Знаеш правилото-веднага след трен. прост въглехидрат,после сложен за зареждане на гликогена.Сложи-ориз,картофи,овесени ядки,пълозърнести спагети(ЦИТАТ:Комплексни въглехидрати - това най-общо са ориз, картофи, зърнени храни, макаронени изделия и т.н. При метаболизирането си в огранизма, те първо запълват гликогеният запас в мускулите, а след това отиват за запълване на нуждите от гликоген в черния дроб и след това евентуално в мазнини.).Заедно с месото ще стане бомба.Ядки ти си избери къде да вкараш-аз по принцип ги ям по всяко време с изклщчения около тренировка.Най-много ми вървят вечер с някое филмче :) А какви да са-аз лично съм фен на лешници,бадеми и орехи)орехите специално имат мн малко въглехидрат и доста добри мазнини)Прасни едни 100гр с/преди изварата и си бомба :)
Поздрави!
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 18.11.08 19:14.
IronFreak Комплексен въгл. не си 4увал ,а корекции на моето меню прави6 , недей така :)тр^а^лала и аз обужавам ядките , но са скъпо ядене да еа ина4е ги имам като гъдел4е м/у някои ядения ,мн са полезно богати са на витамините: В1, В6, В9 и витамин Е;
изключително богати са на минералите: магнезий, фосфор, желязо, мед, цинк и йод;
добър източник на фибри
МНоГО ненаситени мастни киселини , при някои достига 80 %
протеините им са много богати на аминокиселината триптофан;
и фибри4ки имат следователно са добри и за перисталтиката на 4ервата ,въобще Перфектни са :)