10.12.04
19:31
Здравейте аз съм от Варна и се казвам Мишо. Искам да попитам следното: Генетично съм с наднормено тегло, не чак толкова наднормено, но работата е там че винаги съм бил мазен, а искам да изкарам коремната си преса, нали това все пак е целта за лятото на всеки. Тренирам:
Понеделник: гърди, бицепс.
Сряда: гръб, трицепс, трапец.
Петък:рамо, крака
Като трапеце понякога не го правя. Корем правя 2 пъти седмично.
Избягвам в момента да правя аеробни тренировки по простата причина че съм лесен за разболяване - имам слаба имунна система и работата е там че искам равномерно да качвам маса и да чистя ки съм сигурен че е възможно, просто ми трябва съвет за храненето. Знам че има такива подкожни мазнини които най-трудно се разграждат, ако трябва някакви суплементи да взимам - взимал съм л-карнитин, но за 2-3 седмици и нямаше кой знае какъв ефект! Та хора кажете! Чакам отговор Благодаря ви предварително!!
Сега си взех амино 3001 и креатин взимам 5 гр дневно и ДПМ протеин вечер Soy Mass Pro 1 сутрин и веднаж след тренировка и др. да питам има ли проблем където замествам месото с извара все пак ниско въглехидратно е 500 гр ям на ден вместо месо!
Основното хранене за деня нека бъде сутрин!Тогава приемай основното количество въглехидрати.Щом си генетично пълен,ще трябва да постигнеш отрицателен енергиен баланс-повече да изразходваш енергия отколкото приемаш с храната.За да ти се покажат плочките на корема,ще трябва доста да се потрудиш,имайки впредвид,че успоредно с това ще сваляш мазнини от цялото тяло.Не може само на корема!Храни се с по-малко количество въглехидрати,като избягваш простите(които бързо се резорбират в организма).Направи така,че последното хранене за деня да бъде наи-късно до 18 ч. и то да съдърържа наи-вече белтъчна храна.Преди лягане изпивай по един протеинов шейк.Гледай повече да се движиш през деня!Искам и друго да ти кажа!Не изпадай в крайности,за да не си навредиш и те съветвам да внимаваш какви препарати взимаш.Зимата е период за трупане на маса и със сигурност ще ти бъде много трудно.Когато тренираш използвай по-леки тежести и изпълнявй повече повторения,като можеш да намалиш почивките между сериите.Ако имаш някакъв достъп до зала използвай велоергометър!Аеробните занимания са тези,които стопяват мазнините по наи-ефективния начин!За целта са необходими 35-45 мин.2-3 пъти седмично!Това е от мен и внимавай да не се претоварваш!
16.01.05
17:56
какво значи протеинов шейк ?