08.09.04
10:53
дайте идеи с какво да си разбърквам овесените ядки
с мляко нещо много ми товарят корема
08.09.04
12:42
е няма с кво друго според мене. Слагай по по малко и ги аж по начесто за да не ти товарят
08.09.04
13:13
Някъде в форума бях постнал същата тема и там има някои мн. добри предложения... потърси я ще ти е полезна.
21.09.04
22:46
Сок,обезмаслено мляко
Прави си овесена каша с извара, сирене, кашкавал или яйца вътре.
Разбъркваш ги с кисело мляко и ги оставяш през ноща, така на сутринта са мекички и не ядеш трици ;) Може да им прибавиш после някакво сладко или мед (май си ектоморф нямаш грижи).
Може да си направиш мойта рецепта за гофрети има я при рецептите в този раздел.
Стига да имаш малко фантазия може да измислиш много неща, така че да са ти вкусни. Иначе с мляко или сок се едно ядеш трици, а и млякото си е тежко.
ЯЖ! ;)
22.09.04
13:06
със гореща вода стават меки за 15 секунди
вече така ги правя
и с 1-2 лъжици мед за вкус
хммм ;) аве не ви ли е по-вкусно МЮСЛИ-то ?? с кис мляко и 2-3 лажици протеинец добра закуска стаа ;)
Аз използвам фините овесени ядки,накиснати във вода,след което прибавям натрошено сирене.
оф дринго не знам как ги ядеш майна.аз просто не мога да ги тарпя накиснатите.не ям често овесени ядки,но винаги си взимам фини.ям ги с кисело мляко,2 лъжици мед и по възможност натрошени орехи.много ми е вкусно :lol:
diksi,всичко е въпрос на вкус!Аз например почти всеки ден закусвам с овесена каша и също ми е вкусно!Може и да е въпрос на навик!
С кисело мляко и захар. Придобиват много готин вкус - все едно ядеш крем. Аз обичам да не са разкиснати, та затова ги ям с кисело мляко.
На мен ми харесват накиснати в кисело мляко с лъжица мед или сладко от череши/ягоди, но за предпочитане е с мед.
Искам да ви питам - като ядете овесените ядки само накиснати - без да ги варите не действат ли малко запичащо??
30.01.05
10:25
Аз лично ям мюсли , прибавям им мед , като преди това съм ги накиснал в гореща вода.Става вкусно.Може и с мармалад или комфитюр, но мисля че с мед е най-правилно.А във връзка с млекото, можеш да го изпиеш след като си си изял овесените ядки - аз поне така правя.
по-здрави
30.01.05
11:47
Аз ям фините овесени ядки с кисело мляко, за 10 мин. са готови. Не съм забелязал да ми действат запичащо, нито обратното :lol:
абе фини не фини се с кисело мляко ги ям. по бързо се усвоява киселото от прясното. слагам и мед даже пък и захар :wink: на вкус и всичко е жица :)
31.01.05
15:58
Аз такива неща не ям много съм се чудил какво толкова хранително има в тоя фураж :lol: ама нема значение иначе може и да има полза от тях ама аз много не си падам по такива храни.... важното е манджа да има и тва е ........
04.02.05
14:58
как да няма хранително бре? Я виж конете кви големи са пораснали :P
11.02.05
10:43
аз ги кисна за около 10 минути в гореща вода, слагам една лъжица мед и няколко натрошени ореха, после ги пасирам. така после направо си ги изпивам и за по-малко от минута вече ги няма :)