Овесени ядки - с какво ги ядете?

SI

08.09.04
10:53

дайте идеи с какво да си разбърквам овесените ядки
с мляко нещо много ми товарят корема

_V

08.09.04
12:42

е няма с кво друго според мене. Слагай по по малко и ги аж по начесто за да не ти товарят

Някъде в форума бях постнал същата тема и там има някои мн. добри предложения... потърси я ще ти е полезна.

RO

21.09.04
22:46

Сок,обезмаслено мляко

22.09.04
11:14

Прави си овесена каша с извара, сирене, кашкавал или яйца вътре.
Разбъркваш ги с кисело мляко и ги оставяш през ноща, така на сутринта са мекички и не ядеш трици ;) Може да им прибавиш после някакво сладко или мед (май си ектоморф нямаш грижи).
Може да си направиш мойта рецепта за гофрети има я при рецептите в този раздел.
Стига да имаш малко фантазия може да измислиш много неща, така че да са ти вкусни. Иначе с мляко или сок се едно ядеш трици, а и млякото си е тежко.
ЯЖ! ;)

SI

22.09.04
13:06

със гореща вода стават меки за 15 секунди
вече така ги правя
и с 1-2 лъжици мед за вкус

22.09.04
16:19

хммм ;) аве не ви ли е по-вкусно МЮСЛИ-то ?? с кис мляко и 2-3 лажици протеинец добра закуска стаа ;)

15.01.05
21:31

Аз използвам фините овесени ядки,накиснати във вода,след което прибавям натрошено сирене.

16.01.05
14:45

оф дринго не знам как ги ядеш майна.аз просто не мога да ги тарпя накиснатите.не ям често овесени ядки,но винаги си взимам фини.ям ги с кисело мляко,2 лъжици мед и по възможност натрошени орехи.много ми е вкусно  :lol:

16.01.05
15:02

diksi,всичко е въпрос на вкус!Аз например почти всеки ден закусвам с овесена каша и също ми е вкусно!Може и да е въпрос на навик!

16.01.05
16:19

абе все едно , важното е хем да е вкусно , хем полезно :lol:

29.01.05
16:25

С кисело мляко и захар. Придобиват много готин вкус - все едно ядеш крем. Аз обичам да не са разкиснати, та затова ги ям с кисело мляко.

30.01.05
03:39

На мен ми харесват накиснати в кисело мляко с лъжица мед или сладко от череши/ягоди, но за предпочитане е с мед.
Искам да ви питам - като ядете овесените ядки само накиснати - без да ги варите не действат ли малко запичащо??

MI

30.01.05
10:25

Аз лично ям мюсли , прибавям им мед , като преди това съм ги накиснал в гореща вода.Става вкусно.Може и с мармалад или комфитюр, но мисля че с мед е най-правилно.А във връзка с млекото, можеш да го изпиеш след като си си изял овесените ядки - аз поне така правя.
по-здрави

30.01.05
11:47

Аз ям фините овесени ядки с кисело мляко, за 10 мин. са готови. Не съм забелязал да ми действат запичащо, нито обратното :lol:

30.01.05
16:49

абе фини не фини се с кисело мляко ги ям. по бързо се усвоява киселото от прясното. слагам и мед даже пък и захар  :wink: на вкус и всичко е жица :)

31.01.05
15:58

Аз  такива неща не ям много съм се чудил какво толкова хранително има в тоя фураж  :lol:  ама нема значение иначе може и да има полза от тях ама аз много не си падам по такива храни.... важното е манджа да има и тва е ........

04.02.05
14:58

как да няма хранително бре? Я виж конете кви големи са пораснали :P

11.02.05
10:43

аз ги кисна за около 10 минути в гореща вода, слагам една лъжица мед и няколко натрошени ореха, после ги пасирам. така после направо си ги изпивам и за по-малко от минута вече ги няма :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1