31.07.08
12:16
Интересно ми е какво работят повечето от вас за да могат да съчетават работа с тренировка и по колко време на ден и колко пари вадите :)
Счетоводител - бачкам от 9 до 18, в Холдинга в който работя има фитнес зала и от 18 до 19 съм там, парите които изкарвам са много добри даже повече от добри за Бг, но винаги не стигат( кола, храна , добавки, дрехи, заведения, жени) и за това смятам скоро да се отдам на собствен бизнес.
31.07.08
15:32
Проучвател в отдел “Ново присъединяване” на “ЕВН България Електроразпределение” АД.
Питах понеже забелязвам, че е много по-лесно да се отдадеш сериозно на тренировки в училищните години. Имаш време цоцаш вашите, докато по-нататък вече след работно време си изморен не се храниш редовно и качествено и всичко отива на майната си, а да не говорим за студентите който работят
Във фирма за подръжка на хардуер/софтуер.Бацането е 8 часа на ден ;) Събота и неделя почивам.. Ходя на тренировки след работа попринцип, защото сутрин няма кога.
01.08.08
11:46
казано от ^MaD^ на 01.08.08, 08:39:
Питах понеже забелязвам, че е много по-лесно да се отдадеш сериозно на тренировки в училищните години. Имаш време цоцаш вашите, докато по-нататък вече след работно време си изморен не се храниш редовно и качествено и всичко отива на майната си, а да не говорим за студентите който работят
Така си е батка. Да не говорим, че и приятелката/жената изисква внимание, а след работа/университет и тренировка съм пребит като куче. Абе трудно се съчетават нещата.
01.08.08
14:01
Въпрос на работно време и работно време на фитнеса. Аз работя от 14-годишен и докато бях ученик винаги съм съчетавал училището с работата и тренировките.
01.08.08
15:52
казано от Георги Гайдов на 01.08.08, 14:01:
Въпрос на работно време и работно време на фитнеса. Аз работя от 14-годишен и докато бях ученик винаги съм съчетавал училището с работата и тренировките.
Ее.. Ти си бил детето чудо, аз лично бързо се изчерпвам, особено както карам без добавки.
Работя в сверата на видеонаблюдението и сигурността, но само лятото . Занимавам се и с друга фирма LR. Парите ми стигат за сега , не са много (фирмена тайна :) ). Ходя след работа , прибирам се грабвам сака и бръм към залата . На работа с една раница ядене и няма мърдане ...
И аз като Георги Гайдов работя от малък и вече съм свикнал да посъчетавам нещата , макар че след тежък работен ден по добре да пропусна тренировка и да я направя следващият ден .
01.08.08
18:09
Което си е така, така си е. Въпреки че има и изключения-ето момчетата по-нагоре са ученици и работят.
Аз работя на 3 места, често ми се случва да направя над 40 часова работна седмица. Бутам си и следването. Свободното време е лукс, но тренировки гледам да не пропускам. Те ми помагат да издържам на този режим-и физически и психически. Парите-не се оплаквам.
Сутрин работя с част от индивидуалните си клиенти в различни зали - в София има зали, които са добри за гръб, други за гърди и т.н., следобед работя в моя си фитнес за благото на трениращите там и с още някои индивидуални клиенти, но в моята зала. Тренирам само в залата ми освен когато съм на почивка. Общо-взето тренирам 5 пъти седмично между задълженията - обикновено успявам да отделя 50-55 минути за себе си всеки работен ден. Тренировката си я разделям винаги на 5 части, почивам събота и неделя (защото съм мързел - ако не почивам нещата вървят много по-добре). Понякога пропускам тренировка и ако не я наваксам през уикенда гледам да жертвам трен. за крака.
Не се вманиачавам, не съм състезател. Поддържам добра форма, защото ми харесва и мога да си го позволя.
Айде и аз да се похваля, работя в Реал Естейт Агенси като брокер-заместник администратор. Много съм доволен само дето не ми остава достатъчно свободно време за тренировки и ку*ви :coolsmile:
Web developer & project manager в една IT агенция.. Доволен съм общо взето. ;)
Твърдо не съм съгласен с това! В ученическите години постоянно се прецакват тренировките тъй като например има класно, контролно, изпитване... А и определено храната в даскало не е здравословно. Докато си на работа ПО ПРИНЦИП си имаш график кога ходиш и можеш да си направиш дневната програма.
Трудно съчетавам нещата, защото бачкам на три места. В месечно списание, като редактор, начуен сътрудник съм в БАН и преподавам в НАТФИЗ (това поне отпада през ваканциите.) Тренировките са ми обикновенно сутрин преди работата в редакцията или по обед, когато всичко живо отива да яде по сто часа. Събота и неделя обикновенно почивам от фитнеса, но не винаги и от работата. Понякога се налага и през уикенда да съм в списанието.
ММ в тая връзка забравих да кажа, че ако някой има намерение да купува/продава/наема/дава под наем къщи/апартаменти/мезонети/офиси/магазини или да купува/продава парцели (или негови роднини/познати) може да ми пише на ЛС като за ББ теам потребители ест ще има намеление от комисионна (която иначе, ще ви я вземе друга фирма и ще е с по-голяма стойност)
Мнението беше редактирано от ^MaD^ на 14.08.08 11:53.
17.11.08
06:41
Микробиолог
казано от eternety на 16.11.08, 23:13:
Я GH0$T ти работиш за LR?
Както виждам и ти също :) . Мисля по правилно е да се каже че работя с LR защото нали знаеш ние работим за себе си ;) .
17.11.08
15:49
Работя в училище :) професията ми, освен да уча, включва много ядене и сън :)
казано от eternety на 17.11.08, 08:59:
:)) мда ама малко глупаво звучи “с”
Според мен това е най точното определение.
пп: хайде стига че оспамихме темата :)
И аз като DiscoveryCold бачкам в даскало :D. Не бих казъл, че имам някакви кои-знае какви затруднения с тренирането, единственото по-трудно е доброто хранене в даскало... :)
Лятото търсих работа, но без успех. На 16 години съм ако някой работодател се интересува да пише.
Работя на две места - като барман и ученик :-) Нямам време за тренировки,но имам желанието,а човек има ли желание - нещата се получават.Храня с възможно най-много белтъчини и умерени въглехидрати.А един път на всеки 2 седмици си правя гала обяд в макдоналд’с (имам фетиш към тази храна)...хахаха :-)
23.11.08
18:32
интернет потребител работя аз.. но е зле платено.. да не кажа че си плащаш.. :)
Иначе работя в склад за маркови дрехи и обувки, парите ми стигат, доволен съм за сега.
Мнението беше редактирано от death на 23.11.08 18:33.
казано от death на 23.11.08, 18:32:
интернет потребител работя аз.. но е зле платено.. да не кажа че си плащаш.. :)
Иначе работя в склад за маркови дрехи и обувки, парите ми стигат, доволен съм за сега.
Вкарай неква оферта за “маркови дрехи и обувки” на тънкаж цени, или не е възможно :)
23.11.08
21:49
по принцип купувам от склада всичко със 40% отстъпка и може да се измисли нещо, но проблема е, че няма как да видиш нещата.. имам предвид не може да дойдеш във склада да си харесаш и да ти го взема :)
24.11.08
06:31
Продължете дискусията на лични съобщения.
24.11.08
10:24
казано от Emil_mlo на 23.11.08, 17:42:
Фитнес “Радо Джим” до халите на Пиротска и Самуил
Там работиш ли ?
Да, аз съм сега онзи с брадата, на бара :) еххх каква мъдрост излъчвам
Всички можете да заповядате в залата, най-добрата и като цени и уреди в региона, даже в цяла София, ако не броим НСА. Малко за тежка атлетика е кофти, заради стойката за клека и дисковете.
Работя охрана нощни смени, намирам време за тренировки ама малко ми се объра деня с нощта :lol:
06.12.09
10:55
Системен администратор.