19.11.08
10:03
Здравейте имам няколко въпроса за този продукт защото се замислям дали да почвам да си го копувам спомага ли за покачването на мускулна маса ако се изядат 2 след тренировка смисъл кога и по колко трябва да се ядат, колко струват и откъде може да си ги купи човек. Кажете какво мислите за протеиновите вафли заслужават ли си ? :)
Ако може и аз да се включа към въпроса на колегата - вафлите на Explode бяха доста разисквани преди време и така и никои не даде ясен отговор - струва ли си или не. Също така, ако някой има инфо за магазин от където мога да ги закупя, ще съм благодарен. :)
казано от Bo0mer на 19.11.08, 10:15:
Ако може и аз да се включа към въпроса на колегата - вафлите на Explode бяха доста разисквани преди време и така и никои не даде ясен отговор - струва ли си или не. Също така, ако някой има инфо за магазин от където мога да ги закупя, ще съм благодарен. :)
+1
19.11.08
11:37
Е чак да си струва - не си струва. Излизат по-скъпо от една доза протеин. Но пък са идеални ако си някъде навън и не знаеш какво да ядеш, а те срам да си носиш протеин в торбичка. Аз за това ги използвам.
http://promax-bg.com/ - използвам ги като заместител на следобедно хранене и прекрасно задоволяват нуждите от порция протеин (20гр). Любимите вкусове са ми coocies&cream;и double fudge brownie. При теб по-добре ще е да си купиш суроватъчен протеин за след тренировка. Баровете на промакс съдържат протеинова бленда от соев изолат, суроватъчен концентрат, казеин, хидролизиран суроватъчен концентрат.
19.11.08
12:59
казано от BlackStyle на 19.11.08, 10:03:
Здравейте имам няколко въпроса за този продукт защото се замислям дали да почвам да си го копувам спомага ли за покачването на мускулна маса ако се изядат 2 след тренировка смисъл кога и по колко трябва да се ядат, колко струват и откъде може да си ги купи човек. Кажете какво мислите за протеиновите вафли заслужават ли си ? :)
Не разчитай само на тях , да заместиш някое друго междинно ядене стават, по една две на ден , може .
Но за покачване на м.маса най-добре наблегни на храната и протеина на прах !
19.11.08
15:26
Идеални са за заместване на някое междинно ядене,но за след тренировка по-добре протеин на прах.Цените са доста различни,но обикновено между 3-6 лева има и по евтини,но...
днес ми пристигна поръчката-3 кутии с по 21 вафли на Explode.Първото ми впечатление е че много мязат на вафла мура(и на вкус и на външен вид).
Ето и съдържанието:суроватъчен протеин,захар,растително хидрогенирано масло,какаов прах,суха сладка суроватка,слънчогледов тахан,пшенично брашно,леблебиено брашно,царевично нишесте,растително слънчогледово масло,сол,натриев бикарбонат Е500,лецитин Е322,лимонена киселина Е33о,аромат
В 100гр.: 30гр. белтъчини,33.4гр. мазнини, 25.8 въглехидрати