21.11.08
09:12
Здравейте! Имам интерес към някои от продуктите на NOW Foods, но живея доста далеч от София и искам да попитам дали бихте ме насочили към някой магазин, примерно в Пловдив, където да предлагат техни продукти. Поздрави!
Може да поръчаш през интернет от nowbg.com или silabg.com, като има с времето и отстъпки. ;-)
Поръчваш от nowbg.com .Ако поръчаш стока за над 60 лева доставката е безплатна. ;-)
Да, това ми е ясно. Аз се интересувам от магазин за хранителни добавки, където продават продукти и на NOW. Не ме питайте защо, имам си причина. Надявам се, че някой от Пловдив ще може да ми помогне. :)
21.11.08
12:55
И каква е тя?
казано от Георги Гайдов на 21.11.08, 12:55:
И каква е тя?
Не искам да я споделя. Както съм писал в предишния ми пост. Просто призовавам някой, който е от Пловдив и си купува добавки на NOW да ми каже адреса на магазина от където го прави.
21.11.08
15:16
LttS никой не разбра каква е идеята ти.Искаш продукти на NOW, но да ги купиш от магазин?!?!Добавките можеш да ги вземеш от интернет и то с отстъпки които небиха ти направили в магазина.Да не говорим, че фирмата както сам може да видиш скоро издадоха страхотен каталог от който точно и конкретно може да подбереш това от което имаш нужда.Ако ти трябва професионална косултация по отношение на продуктите които те интересуват винаги може да попиташ на адрес:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28340/P240/
А пазаренето от страницата им си има много удобства.Изобщо в нашето съвремие имаш всички начини да се снабдиш с това което ти е необходимо дори и информация.
Добре, а бихте ли ме посъветвали кой от двата протеина да избера?
Този: syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=36
или този: nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=36
Ако държиш да пиеш уникално вкусен протеин си вземи на синтракс.Ако не те интерусува вкуса(не че на нау не са вкусни, напротив вкусовете са им доста добри) вземи си на нау.
Мисълта ми е, дали имат някаква съществена разлика? Защото аз не откривам такава. Иначе не съм капризен относно вкуса.
Вземи си неовкусения изолат на Нау (вместо овкусен, защото неовкусеният съдържа повече белтък в доза!), разлика няма да усетиш между него и Нектара (говоря за възстановяващ ефект). За вкусовите качества на Нектара (НЕ на заден план и профилът му) мисля, че е излишно да се говори, защото аналог на БГ пазара няма!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.11.08 11:13.
казано от LttS на 22.11.08, 10:58:
Мисълта ми е, дали имат някаква съществена разлика?
Качеството на двете марки е високо.Разлика едва ли ще усетиш.На Стоянчо предложението за неувкосения изолат е най-добро.
казано от Стоянчо на 22.11.08, 11:11:
За вкусовите качества на Нектара (НЕ на заден план и профилът му) мисля, че е излишно да се говори, защото аналог на БГ пазара няма!
Забряваш professional на Peak. :lol: :lol: :lol:(това е шега разбирасе ;-) )
Мнението беше редактирано от Aquiles на 22.11.08 14:26.
казано от Стоянчо на 22.11.08, 11:11:
Вземи си неовкусения изолат на Нау (вместо овкусен, защото неовкусеният съдържа повече белтък в доза!), разлика няма да усетиш между него и Нектара (говоря за възстановяващ ефект). За вкусовите качества на Нектара (НЕ на заден план и профилът му) мисля, че е излишно да се говори, защото аналог на БГ пазара няма!
Мерси за пояснението. :)