Храносмилателни ензими (МЕЗИМ ФОРТЕ 10000)

GU

21.11.08
10:05

Дали  това  МЕЗИМ ФОРТЕ е  точно храносмилателни ензими ? има  Lipase 10000 U Amilase 7500U Proteases 375 U
мисля че виско е ок и мога да си ги пия по 1-2 таблетки по време на ядене  10 таблетки 3 лв ?

кой какви  хранитени ензими е приемал ,марка и от къе ги взима :>

NX

21.11.08
10:18

На мен лично протеазните ензими ми се ствуват малко , а те са важни за смилането на белтъците . До момента съм употребявал now foods super enzymes както и betaine hydrochloride + pepsin на solgar и мога да кажа , че и от двата продукта останах доволен.

21.11.08
10:28

В “Мезим форте” има 3 вида ензими - за белтъците, мазнините и въглехидратите.......
Вече зависи на теб какво точно ти трябва........предполагам за разграждане на белтъците???

ИВ

21.11.08
10:59

Забрави за мезим форте и се насочи към NOWfoods или Solgar.

Аз дъвча папаеви ензими. Не мога да преценя до колко ми помагат, но със сигурност газовете са намалели доста откакто ги използвам.

GU

21.11.08
12:51

казано от Smoothy на 21.11.08, 10:28:

В “Мезим форте” има 3 вида ензими - за белтъците, мазнините и въглехидратите.......
Вече зависи на теб какво точно ти трябва........предполагам за разграждане на белтъците???

да протеазата е мн малко кол.  ще се насоча по нататък към  по горните  споменати марки :> засега исакмда  видя  тежеста и газовете даи ще  понамалеят :>

21.11.08
13:07

Пробвай “Бромелаин” на Now
А с какво точно се храниш? Газовете може да са и от друг вид храна, не само от протеиновата?

Мезим форте-то наистина е помагало в някои критични ВВД ситуации и смятам, че покрива общите случаи на проблеми със стомаха. Харесал съм едни продукти на посочените по-горе марки и след време ще може да споделя опит и за тях.

GU

22.11.08
02:26

казано от GumZa на 21.11.08, 12:51:

казано от Smoothy на 21.11.08, 10:28:

да протеазата е мн малко кол.  ще се насоча по нататък към  по горните  споменати марки :> засега исакмда  видя  тежеста и газовете даи ще  понамалеят :>

ВВД и напоследък  усещам  глад и  често се храня даже и тъпча ! за тва искам ензими да не с еподувам и ест храната да се абсорбира на 100% !

нямам мн  пари за  НОЛ и де марки даже  тоя мезим форте стига за  2   3 дена  ,  но  научих доста от  коментарите и ще  помисля по  въпроса

22.11.08
04:44

След дълга НВД се оказа,че трудно усвоявам дори една доза протеин. Да не говорим за някой комбиниран като  Matrix. Закупих си Super Enzymes, Papaya Enzyme и Protein Digest, всичко на NOW. Ако си на висок прием на протеин, искрено ти препоръчвам Protein Digest.

СБ

22.11.08
07:53

Ето и едно предложение от нас по темата. Аз лично съм ползвал тази комбинация от ензими на тази марка (за момента няма да я споменавам), както и няколко човека наши приятели наред с моята приятелка. Ефекта бе феноменален... При високо калорийна диета и при ползването на добре балансирани ензими... Просто няма как да не качите килограми и да се възстановявате добре... При някои хора се получават стомашни раздразнения, при други не. Но винаги крайният резултат е един и същ... повишаване на личното тегло.

22.11.08
09:50

Сила БГ, само дразните аудорията по този начин.Или казваш точно кои продукти имаш предвид или въобще нищо недей да пишете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1