20.11.08
22:04
имам проблем с мятането на медицинска топка и не знам защо просто не мога да я хвърля хвърлям по зле и от най слабите и клиощавите.иначе като цяло нямам проблем с другите дисциплини в скачането ги цепя останалите в тичането малко изоставам ама съм пак горе долу...на набиранията нямам проблеми мога с всякакъв хват-зад врата нормални с обратен хват с максимално широк хват колкото само да мога да се хвана за лоста,с 1 ръка пробвал съм с по 1 пръст на 2 те ръце и пак успявам...лицевите не мога много като бройка но мога с пляскане с ръцете 1 до друга...мога както си седа на стола да си права като кофички без краката и задницата ми да се опират никаде демек във въздуха само на ръцете и така си сигурно мога към 20 повторения поне.на кандаска мажа ги повечето но не съм пълен маняк и пак има дето ме бият от връсниците ми демек средна работа обаче в тая медицинска топка съм пълна дупка кръгла нула и не знам защо просто след като в другите пак силови дисциплини така да ги нарека съм лидер.чакам мнения че съм се отчаял :(
21.11.08
11:00
техниката е най-важна
21.11.08
14:48
Наистина ме хвърли в джаза с питането си, затова ми стана любопитно и порових за техники. Това търсене даде няколко резултата, но за съжаление нищо съвършено конкретно.
21.11.08
16:10
Аз съм със същия проблем,ще прочета материалите.Аз правя френско над глава...на което също съм много слаб.
Едно че повече прилича на пулоъвър и няма да ти помогне особено за трицепсите,друго,че то си е до техника,колкото и да усвоиш движението,няма да ти се отрази на силата особено.В 7 клас една хилка от класа ми (около 40 кг) мяташе 8-9 метра...
23.11.08
13:34
казано от Nikolay на 21.11.08, 17:43:
Едно че повече прилича на пулоъвър и няма да ти помогне особено за трицепсите,друго,че то си е до техника,колкото и да усвоиш движението,няма да ти се отрази на силата особено.В 7 клас една хилка от класа ми (около 40 кг) мяташе 8-9 метра...
нз просто не мога някво да го метна видях в гоогъл ама не съм мн добре по английски и не всичко разбирам ако някои може някаква насоченост за техниката да ми даде ще е супер
23.11.08
19:31
казано от Bo0mer на 23.11.08, 14:42:
Представи си че целиш учителя ти по физкултура - може и да помогне :)
ами брат тои е над 2 метра такаче не е добре за мене.Иначе кои мусколни групи определят това мятане на топката и на мене малко ми наподобява пулоувъра малко
23.11.08
21:29
:) Ще взема да напиша една статия по темата, ако има интерес. Я разкажи, какви дисциплини имате в училище около изпитите? Може да оформя една поредица за младежи в стил “Как да вземем 6+, в часа по физическо?”
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 23.11.08 21:31.
23.11.08
21:58
казано от Владимир Недков на 23.11.08, 21:29:
:) Ще взема да напиша една статия по темата, ако има интерес. Я разкажи, какви дисциплини имате в училище около изпитите? Може да оформя една поредица за младежи в стил “Как да вземем 6+, в часа по физическо?”
Поздрави!
значи в даскало за момчетата 50 метра нз за колко сек е 6 цата ама аз имам 7.4 сек и имам четворка :( на ска4чането нз пак норматива ама скочих там 2.45 метра и имам 6 ца за медицинската топка имам 3 ка маи норматива за 6 тица е 10 метра от 8 или 9 метра почват оценките изобщо при мятането на такава топка ако си под 8-9 там колкото е че не съм сигурен си е 2 ка което е кофтито.илицеви опори 25 за 6 ца за момичетата коремни перси 60 :Д да се бъхтят на гадните преси да им се пръснат пърдялниците аахаа ...и баскетбол и волейбол май има некви изпитвания ама не ги знам там иначе 2 рия срок господина ми каза че набирания ще има но нищо повече и дано верно има малко да си оправа оценките :( съжалявам че не съм много сигурен за нормативите ама не влизам във физическото обикновенно.
има и 600м тичане като норматив
По темата: проблема ти е в гъза (не активиран, слаб, къс...) и техниката
24.11.08
07:12
казано от jalokin на 24.11.08, 06:53:
има и 600м тичане като норматив
По темата: проблема ти е в гъза (не активиран, слаб, къс...) и техниката
не те разбрах много смисъл какво ще рече не активиран,слаб,къс за кое става въпрос) иначе и 600 метра има ама не съм се наемал да ги бягам одавна :) и не знам норматива