BCAA BLACK BOL KAPSELN

21.11.08
15:25

Здравейте! Значи имам 1 въпрос: Купих си тези аминокиселини silabg.com/bg/product/detail/cid/12/bid/69/id/1815/BEST BODY NUTRITION-BCAA BLACK BOL KAPSELN 180 caps. На тях пише “Един път на ден по 5 таблетки /наведнъж/ 20-30 min преди тренировка” и въпроса ми е на 17 години съм имам стаж в залата от около година и 4 - 5 месеца, висок съм 178,5 и тежа около 77 77,5килограма. Дали и аз да взимам 5 таблетки и много се обърках кокато в магазина ми казаха да взимам 5 преди и 5 след тренировка, а то пише да се взима само по 5 преди!
Благодаря предварително! :)

21.11.08
17:53

След като имаш стаж в залата над година би трябвало да знаеш, че БЦАА можеш да взимаш както 30 мин. преди тренировка, така и непосредствено след нея. С две думи не се притеснявай - вземай спокойно.

21.11.08
18:39

Много благодаря! Ами имам стаж, но не бях сигурен защото на едното място пише едно, на другото ми казват други неща. :)

DE

21.11.08
21:04

аминокиселините действат само ако се взимат по много

21.11.08
23:25

Аха значи ще взимам 5 30 минути преди и 5 след тренировката, мисля че така ще е добре.. поне да има добур резултат. Отново много благодаря! :)

Така или иначе не можеш да ги предозираш. Бъди спокоен, няма да ти навредят, само ще ти помогнат.

22.11.08
11:12

казано от Hristo на 21.11.08, 23:25:

Аха значи ще взимам 5 30 минути преди и 5 след тренировката, мисля че така ще е добре.. поне да има добур резултат. Отново много благодаря! :)

Така е идеално. Взимай и в нетренировъчен, ако не са проблем $.

22.11.08
15:57

Ами попринцип не са ми проблем парите, но сега съм взел и Kre-Alkalyn на biotech и за да мога да искарам месеца, пък от следващия месец ще си напавя сметката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1