21.11.08
00:02
Има ли културизъм в БГ за хора, които без никакви хран. добавки или химии са направили тяло ?
Темата беше редактирана от iliadimo на 21.11.08 00:02.
21.11.08
11:15
То всъщност няма как да се направи тест дали си ползвал хранителни добавки. Така че в точно този аспект и теоретично няма как да стане.
Иначе виж това, имаше и разни опити други, но ... не напълно успешни...
Като цяло действително спортът се индустриализира. Не ми харесва картинката там , на събрание на БФКФ аз по - скоро мога да дефинирам кой какви добавки и стероиди продава и какви зали има, отколкото кой кога е бил културист и колко сериозни културисти е финансирал(защото бая клубове финансират “проформа културисти” или пък проформа финансират истински културисти).
Та и аз не очаквам да се случи нещо в тая насока.... Знаем за момчета, кито са печелели такива състезания и са си изявени химици. Ма де да знаеш... Дано стане нещо...
Нищо няма да стане, не съм песимист, а реалист! Този вид културизъм си остава само хоби и моноспектакъл! Когато щях да се готвя за състезанията тази година, един авер ми каза: “Със сигурност ще си първи, първият натурален на сцената обаче, но не е финалист!”
22.11.08
09:23
казано от iliadimo на 21.11.08, 00:02:
Има ли културизъм в БГ за хора, които без никакви хран. добавки или химии са направили тяло ?
За любителски или за професионален културизъм става въпрос ?
22.11.08
11:51
Дааа,на оня сайт пише кандидат-състезателите да не са употребявали забранени вещества от МОК и забележете -детектор на лъжата :lol:
Бахти мисията невъзможна...
24.11.08
08:58
Хайде де, натурални! Щом и Любо Лежанката е вече натурален шампион?!
Мнението беше редактирано от Велизар на 24.11.08 09:01.
24.11.08
10:20
Автора на темата , погледни тази тема !
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28321/
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 24.11.08 10:20.