NOW L-Ornithine и L-Arginine ? Какво ще кажете за тази фирма?

19.11.08
23:21

Не съм чувал тази фирма NOW някои може ли  да ми каже добри ли са?Аз конкретно пирам за Л-аргинин и Л-орнитин.Има ли ефект от подобни хранителни добавки и ако има някъкъв специялен начин на прием.Даите ми съвети.

20.11.08
06:39

Ами голям пропуск от твоя страна, фирмата е повече от известна, има си раздел с повече инфо за фирмата.
А относно тези двете добавки - http://www.bb-team.org/forums/search

FZ

20.11.08
10:17

казано от scitec на 19.11.08, 23:21:

Не съм чувал тази фирма NOW някои може ли  да ми каже добри ли са?Аз конкретно пирам за Л-аргинин и Л-орнитин.Има ли ефект от подобни хранителни добавки и ако има някъкъв специялен начин на прием.Даите ми съвети.

Ай стига бе човек , не бил чувал за  NOW това някаква шега ли е ? :) Ти не си ли посещавал форума до сега ? :smirk:

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 20.11.08 10:18.

22.11.08
13:36

Абе хора стига сте ме хранили как не съм знаел тая фирма кажете ми за добавките плс.

ИВ

22.11.08
14:20

Не можеш да намериш нещо по качествено като суровина, ако не е в тези симпатични оранжеви кутийки. Почерпи се без угризения.

22.11.08
14:35

Супер е фирмата.. вече само техни продукти си купувам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1