Cъчетаване на боен спорт с фитнес

22.11.08
17:46

Здравеите, може ли да ми кажете как ще  ми се отрази съчетаването на фитнеса с боино изкуство като бокс, кик бокс или карате ? на 16 години съм . Благодаря предварително ! А ще ви помоля да ми кажете ако знаете Ван Дам какъв спорт  тренира във филма Кървав спорт пак благодаря  ! :)

22.11.08
18:38

Относно първия ти въпорс - потърси из форума има много подобни теми. Относно втория - това е филм, тренира актьорско майсторство.

22.11.08
18:45

а може ли да ми кажете кои  спорт от 3те е наи добре да съчетая с фитнеса ?

22.11.08
19:02

В Кървав спорт май кик бокс беше, но не съм толкова откачен че да го гледам пак и да ти кажа (първия път бях на 13, все пак...). Разбира се, това е само филм.
Как ще се отази съчетаването е много сложно да се каже. Ще се отрази по различен начин в зависимост от целите (защото те ще определят подхода). Общо взето има 2 варианта:
1. Ако искаш да постигнеш “добра форма” (модерно стана да се използва този израз) и да имаш елементарна представа за някакъв ударен спорт - давай си с фитнеса и просто си избери този стил, който ти допада за 2 тренировки седмично, примерно.
2. Ако искаш да постигнеш нещо в съответния спорт, състезания и т.н. (на тази възраст ако започеш би могло, особено в тези трите, които си изброил) пак ще трябва да си избереш кой най-много ти допада, но ще е добре и да преосмислиш понятието “фитнес” и тренировките си с тежести.
В крайна сметка - ако тренираш с ясната идея какво искаш и правиш нещата правилно според целта ще си ОК. А в крайна сметка, от малко бой нищо лошо няма да стане, така че смело си харесай нещо и действай.

22.11.08
19:19

мхм мерси :)

22.11.08
19:24

Абе в Кървав спорт не беше ли карате? Не знам както и да е.

Ми зависи к’во е фитнес, щото тия дни с бая хора се разминаваме с това какво е фитнес, омръзна ми да обяснявам. Та потърси малко кондиция и офп на състезатели по посочените спортове и ще видиш за к’во говоря.

Поздрави за начинанието и успех!

OH

22.11.08
20:52

Няколко теми по-надолу от тази:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34835/

23.12.10
01:25

ван дам тренира... каскадьорство :D

Занимава ли ли сте се със SEO? SEO е страхотно занимание. Може да работите пред Камините на вилата си със помощта на лаптопи . Може да работите за сайтове с рокли и колиета или пък да не работите за тези с колиета и ролки, а за някой сайт с камини или лаптопи.

Мнението беше редактирано от chokolatche на 11.08.11 13:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1