Блендер

22.11.08
20:27

Здравейте купих си блендер . Според вас за какво мога да го използа вие какво правите с него . Трябват ми рецепти предимно за покачване на мускулна маса ( мм ) но ще се радвам на всичко което споделите с мен блогодаря ви предварително  :)

1. Прясно мляко + 6 яйца + Нескуик
2. Вода + извара
3. Удобен е да си разбъркаш протеина с него
4. Прясно мляко + банан + мед + канела

Това съм си правил аз. 1,3 и 4 са много вкусни,2 пък е бърз начин да си набавиш белтъци.

23.11.08
02:19

6 яйца не са ли много?

23.11.08
07:54

Пак се почна...

23.11.08
08:48

Аз основно в блендера следното:
смес палачинки- 300-350мл прясно мляко, 4 яйца,около 200гр. овесени ядки/фини/.
шейк- 300мл прясно мляко, 1 банан, 150гр извара (лятото слагам и лед).

23.11.08
09:11

mi5 на 6 яица колко прясно мляко слагаш щото аз си правя същото обаче една чаша ( 250 ml ) прясно мляко с едно яице и малко се притеснявам да не ми стане нещо от суровото яице  :roll:

Мнението беше редактирано от drebniq на 23.11.08 09:11.

Слагам към 3 жълтъка с 6 белтъка и това се равнява точно 250мл и оттам добавям мляко докато стигне 500мл. Едното яйце, което слагаш,само по себе си,е абсолютно излишно. Или повече,или нищо. Има риск в това да ги пиеш сурови, но ако си ги купуваш от по-големи магазини, които ги доставят от реномирани птицеферми, то тогава предполагам, че няма да имаш проблеми,поне аз съм нямал.. Колкото до жълтъците.. Някои хора ще ти кажат, че и от 10 няма да ти стане нищо,аз иначе гледам да се ограничавам до определени количества.

Мнението беше редактирано от Александър Кацарски на 23.11.08 10:12.

23.11.08
14:29

mi5 благодаря за уточнението ще ми бъде от палза ще се радвам да чуя мнението и на дриги манияци

23.11.08
15:29

Блендера много разпенва протеиновите пудри, за тази цел ползвай шейкър (въпреки, че някой протеини се пенят яко и от него). Блендера го ползвам само да си разбия лед, но това не върши работа за покачване на мм :). Извара с вода - това добре става в блендера.

27.11.08
19:15

казвайте ако знаете още нещо ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1