Помощ скъсан бицепс ...

22.11.08
20:17

Хора вище , какво може да е това - и на 2та бицепса ми е така [IMG]http://i36.tinypic.com/5badsj.jpg[/IMG] ..боли ме , но не така както скъсан мускул,ако беше скъсан нямаше да мога да го мърдам , но като го свивам ме боли все едно имам адска мускулна треска ...помощ плс . какво да правя .какво може да е това ?

Щом те боли отивай на лекар. Не мисля, че тук има екстрасенси които да ти разгадаят нещата :) . Само яко някой е имал същото, само той ще може да ти отговори по-точно. И това изведъж ли се е появило или си го имал и сега те е заболяло ?

22.11.08
22:41

Изглежда доста скъсан приятел...Но няма причина да пишеш по форумите а да отидеш на лекар - това е сериозна работа,а тука може да получиш само съвети и догадки на сляпо,т.е. никаква помощ.

23.11.08
10:29

хора скъсан мускул увисва мн яко и  се подува и посинява .. някой нямал ли е подобно нещо,аз мисля ,че сам разтегнал някой влакно или нз.. за 1ви път ми се появява

23.11.08
11:32

Може да не е скъсан целия само няколко влакна... но пак е достатъчно сериозно, така че иди на лекар стига си спамил тука

23.11.08
11:39

Може да е разтегнат ии няколко влакна да са скъсани,ако е посиняло зна4и  определено е скъсан

23.11.08
16:59

Ако отидеш на лекар напиши какво се е оказало че за първи път виждам такъв бицепс...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1